Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
07 Ian 2010, 13:20
Avand in vedere ca din experietza anterioara s-a constatat ca e mult mai dificil sa facem poll pentru fiecare luna si apoi sa anuntzam tot poporul din scurt unde ne vedem am luat hotararea sa facem intalnirile in aceiasi zi luna de luna. Astfel incat fiecare sa stie exact chiar daca nu are internet ziua in care ne adunam.
Va rog sa nu va grabiti cu votul ..........aveti timp 20 zile pana in data de 27 ianuarie sa votati.
orice alte sugestii, reclamatii, idei si opinii postatile mai jos astfel incat pana la finalul luni sa stabilim ceva concret care sa poata fi aplicat pentru tot anul 2010.
Locatia o discutam si stabilim la intalnirea din ianuarie ............daca nu vrem sa ramana aceiasi. Eu propun sa ne gandim la alt loc pentru ca e prea mica parcarea de sub tampa.
07 Ian 2010, 18:05
Ca locatie ar putea fi o parcare de la unul dintre supermarket-urile in oras sau in parcarea de la Roman (daca se mai poate)
07 Ian 2010, 21:41
Parcarea ar fi bine sa fie publica si fara taxa, cu cele private e posibil sa fie ceva probleme daca nu facem consumatie/cumparaturi. De cand au restructurat parcarea de Sub Tampa, nu mai e de mers acolo. Roman am vazut ca era goala, dar inchisa cand era zapada.
Sistemul cred ca va avea si cateva exceptii, in cazul in care mai multi anunta ca nu pot in ziua respectiva.
07 Ian 2010, 23:28
$1 scrie:$2istemul cred ca va avea si cateva exceptii, in cazul in care mai multi anunta ca nu pot in ziua respectiva.
nu cred ca e cazul de exceptii ............atfel vom ajunge iar la un talmes balmes. stabilim ceva si aia o memoreaza si o pune in practia toata lumea. Ce faci cu cei care nu mai verifica topicul si vin la intalnirea standard pe care ai modificat-o din cauza ca nu stiu care nu stiu ce treaba are in ziua aia.
ori suntem hotarati ori mergem ca pana acum .........
nu zice nimeni ca nu putem face si alte intalniri pe langa cea lunara.
09 Ian 2010, 16:27
ce imi place cand nu este anuntzat topic pentru noi. Bravo Kristi (intre ghilimele, iti dai seama)
Acestea sunt variantele la care ne putem gandi si la care m-am gandit eu (puteti veni cu completari):
Unirea Shoppingcentre -> cat mai este gratuita, acoperita, ferita de elementele naturii
Real -> acoperita, loc mai mult decat destul, acoperita
Careffour Market (Magnolia) -> loc suficient pentru cati ne strangem si mai multi, neacoperita, deschisa 24 din 24
Capat de linie 5 din poienelor -> parcare deschisa, loc mult, nepotrivit pentru poze
Parcarea Roman -> loc mult, dar nu bag mana in foc daca este deschisa permanent.
Parcarea de la BRD (Centru civic) -> in afara timpul zilei din zilele lucratoare este libera, neacoperita, loc sficient, poze faine
Eu de venit vin oriunde, numai sa ziceti.
Toxicristi...te rog trimite un mass la toti din club ca sa participam activ la votare, multumesc
Cu stima
Top Cat
09 Ian 2010, 17:43
Top cat te rog sa-ti revizuiesti atitudinea si comportamentul in relatiile cu mine.
Un membru activ al acestui club intra cel putin o data pe saptamana in forum si citeste ceea ce il intereseaza inclusiv sectiunea de intalniri ........ceea ce tocmai ai facut si tu.
Din cate foarte bine cunosti si tu doar toxicristi are capacitatea sa trimita un mass pe toti useri inregistrati in grup-ul Brasov si o v-a face cand considera ca e necesar.
ghilimele pastreaza-le pentru aprecieri cate prieteni de seama ta.
parcarile private sunt excluse din variante si nu ma intreba de ce, gandeste-te singur.
10 Ian 2010, 09:28
Aloooo

Normal ca trimit massPM, si daca nu am facut-o pana acum, va garantez ca nu am facut-o din rea intentie.
Parcarile private le putem include doar daca avem de gand sa facem consumatie in complexul repsectiv. Stiu ca cei de la Cluj se intalneau in pracarea unui mall, de la un punct cei de la paza nu i-au mai lasat, dar au vorbit cu managerul si i-au explicat ca sunt 10-15, care fac consumatie si publicitate oarecum pe forum, si nu au mai avut probleme (povestea e aproximativa).
Roman este inchisa cu bariere.
10 Ian 2010, 13:36
Sal all,
pozele de la prima intalnire din dec 2009 ???? ca ma tot intreaba nevasta unde am umblat in seara aia si .........
Stiu ca cei din Clubul Volkswagen Brasov se intalnesc in parcarea Real si merg la cafele sus, la intrare...
Cred ca pana in vara, cand o sa fie vremea faina de stat la povesti afara, e mai bine sa ne intalnim undeva in parcarile acoperite, sa nu ne "stranga" frigul...
In rest..... sa aveti un an bun FARA REPARATII LA FORD-uri
10 Ian 2010, 15:01
Saluare,
multumesc Cristi (Toxi) pentru mass, nu era cu rea intentie rugamintea

Parcarile pe care le-am propus sunt locuri unde putem merge, astepta fara sa racim si putem face si consumatie.
Faptul ca te-am rugat sa deschizi un topic si sa ma anunti inseamna ca eu nu am avut timp de acest lucru, se apropie perioada examenelor si nu mai am timp sa stau pe net sa caut, ci merg direct...puct ochit, puct lovit.
De fiecare data cand am deschis un topic, stiind ca nu pot da mass catre toti din grupul de Brasov, postam la intalnirea din luna anterioara, astfel toti cei activi in luna precedenta primeau un notice ca s-a postat ceva si vedeau link-ul pentru urmatorul topic.
De ghilimele si alte observatii, imi rezerv dreptul sa fac observatii tuturor care au nevoie de ele, indiferent ca este Presedintele Romaniei sau este un om oarecare care nu isi da seama de greseala.
Multumesc frumos
10 Ian 2010, 23:10
Sunt de acord sa stabilim o zi din luna si o ora...este foarte greu sa poata venit toti in aceeasi zi la aceeasi ora! Top Cat uita-te la tine...dupa sa faci reclamatii
10 Ian 2010, 23:26
Pana la urma nu ne hotaram legat de parcari?
11 Ian 2010, 15:42
salutare si la multi ani! nu stiam de ce nu mai scrie nimeni pe topicul vechi...nu am observat ca s-a deschis unul nou.bogdan...fii mai atent in trafic atunci cand faci raliu:) sa nu cumva sa ne ciocnim.
12 Ian 2010, 19:29
la multi ani tuturor !
14 Ian 2010, 15:01
la multi ani la toata lumea ! bine v-am regasit ( abia m-am intors din vacanta

Am votat...sa vedem ce iese la urma.
Cat despre loc: prefer parcarea Unirea Shopping Center ... doar o sa urcam sa consumam un suc ceva nu ?
14 Ian 2010, 17:23
Salutari la toata lumea si la multi ani dara evenimente si probleme

pt mine nu prea e importanta locatia (putem merge uundeva sa bem ceva sau pot sa-mi cumpar un suc din hard

si sa il beau la intalnire nui asa o mare problema)

mai "GRAV" e ca vreau si eu un Sticker cu (ClubFord) pt masinutza mea
14 Ian 2010, 19:07
Sunt pentru toti si toate
14 Ian 2010, 19:25
Deci pentru luna asta?
R
14 Ian 2010, 19:51
Desi votam pentru o zi stabila, este posibil sa oscilam intre 2
vineri seara si sambata dimineatza. depinde de vreme
14 Ian 2010, 21:51
$1 scrie:$2esi votam pentru o zi stabila, este posibil sa oscilam intre 2
vineri seara si sambata dimineatza. depinde de vreme
NU OSCILEAZA NIMIC .........si nu depinde decat de vot
Rezultatul votului ramane regula pentru tot anul indiferent cat de strans este procentajul.Top-cat ........reciteste primul post din topic si constientizeaza scopul votari. NU mai dezinforma lumea.
15 Ian 2010, 08:37
copii!! :X .. haideti sa hotaram odata

prefer vineri seara desi inca nu am votat..

ca sambata unii lucreaza

luna de luna am propus ziua de duminica..

acum n-o mai propun,am batut doar un apropo
16 Ian 2010, 13:20
pai cand ne intalnim?ca trece luna. sper doar sa facem si lucruri interesante, excursii, gratare, biliard , chefuri.
16 Ian 2010, 15:59
$1 scrie:$2ai cand ne intalnim?ca trece luna. sper doar sa facem si lucruri interesante, excursii, gratare, biliard , chefuri.
cum adica cand ne intalnim ???????????
voi chiar postati de dragul de a posta ? ati citit macar ce se voteaza sau votati de amorul artei ?
16 Ian 2010, 16:09
U L T I M A S A M B A T A A L U N I I dragilor. Ora 10:00.
16 Ian 2010, 16:18
$1 scrie:$2 L T I M A S A M B A T A A L U N I I dragilor. Ora 10:00.
ALEEA DE SUB TAMPAAAAAAAAAAA sau CHAMPING DARSTE !
16 Ian 2010, 16:38
hey hey hey .............NU va grabiti ca fata la maritat.
VOTAREA SE INCHEIE PE DATA DE 27 IANUARIE 2010 ( miercuri) pana atunci ramanem in campanie electorala.
Pe viitor acest topic ramane deschis si aici cu toti vom stii ca acesta este locul unde se discuta pregatirea oricarei intalniri programate sau pe nepregatite. Astfel se elimina definitiv necesitatea anuntari userilor de pregatirea unei intalniri din scurt pentru ca toti vom fi notificati automat datorita postarilor anterioare din acest topic.
Propun pentru cine doreste sa ne gandim cumva sa stabilim o a doua intalnire lunara ......de preferat de seara si la o data fixa astfel incat sa poata sa vine si cei care poate chiar nu au cum veni la cea care se fixeaza acum prin vot. Sa presupunem data de 15 ale luni la ora 21 indiferent de ziua in care pica.
Ar mai fi o varianta care o practica alte forumuri si anume sa ne intalnim saptamanal in aceiasi zi si ora .....ceea nu cred ca se va bucura de prezenta masiva.
16 Ian 2010, 19:52
bun bun ne hotaram noi cand ne intalnim

dar unde e mai grav pt mine pt ca pana acum nu a spus nimeni ceva concret

nu de alta dar vreau si eu stick`re cu "clubford.ro pt masinutza mea
16 Ian 2010, 20:05
stai sa vedem ce se alege ca e important ..........in functie de ora stim cam cum sunt ocupate parcarile si putem alege.
si oricum ne putem vedea in ianuarie la locul nostru de sub tampa si in respectiva intalnire discutam si alegem un loc definitiv.
17 Ian 2010, 08:55
nu te agita kristy...am vazut ce se voteaza...dar pana se termina votarea se termina si luna...trebuie atrasa lumea la intalniri si promovat un pic clubul...eu ma asteptam sa fim cate 50 la intalniri la cate forduri vezi pe strada...si totusi nu suntem atat de multi cum speram. nu e diferenta de clubmazda la numarul de oameni de la intalniri...si mazda sunt rare fata de ford:)
noi am facut niste fluturasi clubmazda pe post de invitatie:), in care ai anuntam de existenta clubului de intalniri si discutiile de pe forum si cum vad o mazda cum opresc sa ai pun in parbriz un fluturasi.
17 Ian 2010, 18:05
Clubford nu este afacere sau altceva ca sa fie promovat si sa i se faca publicitate. Atati cat suntem venim din placere ..........nu trebuie neaparat sa fim 50 de oameni ca sa ne simtim bine.
NU suntem in nici o competitie si pana la urma ce ma interesseaza cati vin la mazda, opel, volvo sau daihatsu .......... 3 sa fim dar de suflet pt ce inseamna FORD nu orice cartierist.
DA se termina luna ..........este un vot pentru tot anul.................votul se inchide si ramane definitiv MIERCURI 27 ianuarie .......si intalnirea are loc imediat dupa vot in ziua care se stabileste prin vot.
NU vad ce tot atata agitatie .........aveti rabdare sa voteze cat mai multa lume ca sa fie aleasa o optiune cat mai democratica si sa reflecte cat mai aproape de adevar cerintele majoritati brasovenilor.
Mai bine veniti cu idei si propuneri concrete cu privire la ceea ce vreti sa facem si chiar puteti organiza in aceste intalniri. Eu am vreo 2 idei pt anul asta si voi incerca sa le pun in practica atunci cand este posibil.
Dar pana se termina votul concentrativa sa gasim locatia cea mai pretabila doar pentru intalnire\grupare.