$1 scrie:$2aannyy: pai, poate vin in CT si de Pasti, si de 1 Mai ...
@officer & leontet: de scoica si onplonge stiam si io, dar din ce zice leontet, sunt shocat ... chiar nu ma asteptam la asa ceva; daca n-oi gasi ceva sa ne placa, om mere in vreo statiune sa mancam;
oricum, daca va mai vin si alte idei, va sunt recunoscator ... si va multumesc pt sugestiile de pana acum
daca chiar n-om gasi nimic, vin si io la usa la dmmoisi sa cerem o felie de drob si un pahar cu apa

Daca sunt acasa (slabe sanse) este tot ok numai sa nu va asteptati la drob ca nu se mananca miel in casa de vre-o 3 ani insa se gasesc alte specialitati , daca sunt la socrii asta inseamna la Corbu deci acolo se poate discuta de un gratar , iar daca sunt la nasi atunci nu hotarasc eu nimic , sunt la mana lor , inca se negociaza zilele de pasti.
$1 scrie:$2i primesti palme!
suna bine 1 mai la CT, poate vine si zuzi
Mi-am facut chiar asa de buna impresie , barbat feroce sau ...???
Se mai poate incerca ca locatie si INTEGRA , putin mai piperat dar dupa parerea mea se merita , eu unul am fost placut impresionat , Este pe Str. Adamclisi prima locatie pe partea stanga cum intri de la piata nu stiu numarul dar strada are o lungime de vre-o 300 m si restaurantul este usor de gasit. Se poate seta pe gps intersectia Adamclisi si Soveja