Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand cheie escamotabila originala NOUA

07 Ian 2010, 01:34

fara suparare dar de ce ar da cineva 230 ron, cand tot pe forum se gaseste la 200 ron cu tot cu lama neprelucrata ?

Re: Vand cheie escamotabila originala NOUA

07 Ian 2010, 20:58

din moment ce o dai cu botul scos, sigur a avut lama, care a fost scoasa deci, cheia e folosita, nu e noua, eventual e intr-o stare buna dpdv estetic. si lamelele alea la 15 ron, iti garantez eu ca nu sunt originale :)

ps: cheile care le vand sunt originale, inclusiv lamele, care vin in amblaj original ford, multi pot confirma asta. ca sa te convingi am pus si 2 poze
Fişiere ataşate
SN850086.jpg
SN850085.jpg

07 Ian 2010, 22:57

Ma da rautacios mai esti! Te deranjeaza competitia sau care e problema? Singura diferenta dintre cheia ta si a mea e ambalajul. Eu am comandat 2 chei cum am scris mai sus pt simplul fapt ca a fost o negociere si mi-a convenit. Si acum vreau sa vand una si nu pot de tine ca-mi faci antireclama. In fine
Lasa ca iti pun poza in aceleasi pozitii ca sa-ti dovedesc ca e impecabila si nu am desfacut-o niciodata si ca nu a fost folosita.
Eu nu sunt lipsit de respect ca tine ca sa-ti poluez tie topicurile.

07 Ian 2010, 23:16

nu ma deranjeaza din moment ce o dai mai scump :))
ziceai ceva de chinezarii si ti-am demonstrat ca la mine nu e asa.
tu probabil ai luat-o din germania, de aia e cu boltul in punga :) cheia ta o fi originala, dar dim moment ce are boltul scos e clar ca a avut lama prelucrata si a fost scoasa. si lama care zici ca trebuie sa o primesti nu cred ca e originala, daca o vroiai originala trebuia sa o iei impreuna cu plasticul ala. cum am pus eu in prima poza.
bafta la vanzare

07 Ian 2010, 23:21

Tu te-ai simtit si de asta ai postat.
Eu nu am facut referire la tine. Am generalizat.
Daca era folosita trebuia sa aiba macar o mica zgarietura, sau cel putin la bolt. In fine. Cheia este impecabila si am sa pun poze ca sa nu existe indoieli.
Pt cei interesati e valabil.

07 Ian 2010, 23:30

eu am zis ca : "se gaseste la 200 ron cu tot cu lama neprelucrata" si tu ai zis ca, cheia ta "e nou nouta si nu e chinezarie" ....ai batut un apropo cum ca mea ar fi chinezarie. am vrut sa-ti demonstrez ca nu si atat.
Subiect închis