de aannyy » 10 Apr 2007, 07:31
Istoria continua:
Pana unde credeti ca merge nesimtirea umana? No limit!
Revin si arat. Dupa ce primesc telefonul de confirmare de la pila ca s-a rezolvat si mi-au iesit numerele si ca le-a luat cineva de la leasing, ii dau telefon tipului de la BCR leasing Romana (cu care am facut eu contractul si care nu mi-a dus dosarul la timp si care este un nes.....) si ii zic ca eu plec pe la 13,00 din Cta si sa ma astepte ca pana la 16,00 ajung sa ridic numerele de la el, el spunandu-mi ca sta pana la 17,00 la lucru, dar daca imi este mai usor sa trec sa le iau de la BCR din pta Alba Iulia ca acolo sunt. II zic ca ar fi in drumul meu dar numai sa stea aia pana ajung eu. Nu e nicio problema imi zice si ramane sa ne auzim mai tarziu. Pe la 13,30, cand eu eram pe la Medgidia, imi da tel si-mi zice daca pot sa trec in 30 min la Alba Iulia sa iau numerele ca aia pleaca de acolo. Raman stupefiat, ii zic ca sunt pe drum si nu am nici pe cine sa trimit sa le ia, sa se duca el. Nu, ca nu are cum sa plece de la servici, ca el le ia marti. Il rog frumos sa rezolve iar daca nu poate sa plece de la servici sa trimita un curiei, un taxi, orice iar daca le ia marti nu e nicio prblema dar o sa iasa ceva scandal. Deci dupa ce ma strofoc sa gasesc o pila si o rezolv tot din cauza nesimtirii lui are tupeyul sa-mi zica sa ma duc sa le iau eu, de la 200 Km departare ca el nu poate. Ii dau telefion tipului de la Colina sa vb el cu asta ca eu nu mai vb decat prin avocat cu el, tipu f. dragut si imi zice ca rezolva el. Ma suna asta de la BCR si-mi zice ca daca nu mai gasesc pe nimeni sa le iau de la paznic. Ulterior, dupa ce am vb cu tipu de la Colina imi zice ca el a trimis pe cineva de la ei de la firma (Colina) sa ridice numerele si eu sa le iau de la ei, dar, desi a ajuns foarte repede, nu 30 min. ci 10 min., nu a gasit pe nimeni si nu au vrut sa i le dea. A dat si el telefon la BCR si in urma unor discutii mai aprinse a reusit sa-i determine sa mi le lase la paznic.
Se poate mai rau de atat? DA. Dar va spun mai incolo
Status loading.....99%