Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

vand GPS ieftin si bun Full Europa

28 Noi 2009, 11:18

Vand GPS STARGGUIDE DruidSlim SG43DS. GPS-ul este nou, folosit doar o data de proba, are tzipla pe ecran. Este primit cadou. Vine la cutie si insotit de toate accesorile: suport parbriz, incarcator auto universal, cablu de date, stylus, carte tehnica, garantie. Are avertizare radare fixe, sistem de operare windows si ultimul soft IGO. Harti : Romania + Full Europa
Detalii tehnice aici : http://www.eflamingo.ro/mag...harta_Full_Europe
sau aici: http://www.starguide.ro/pro...dslim_sg43ds.html
Il vand deoarece mai am un GPS.

Pret 399 lei foarte putin negociabil.

Re: vand GPS ieftin si bun Full Europa

02 Ian 2010, 14:17

up, pret 390 lei

03 Ian 2010, 17:35

Schimb cu camera foto in stare noua, cu garantie. Haideti, ca n-am ce face cu GPS-ul ca mai am unul !!!

04 Ian 2010, 18:09

pai nou in magazin e 400 lei...

04 Ian 2010, 18:33

... si garantie 2 ani :D ; de aia il si da omul mai ieftin, ca nu are garantie; sau poate ma insel?

04 Ian 2010, 20:52

Am scris ca are garantie aproape 2 ani(cam 1 an si 9 luni pentru ca a inceput din momentul cumpararii). Pret nou 380 lei

05 Ian 2010, 17:20

SALUT! DACA TE INTERESEAZA O CAMERA SONNY,FILMEAZA HI8,NU MAI E IN GARANTIE,DAR A FILMAT DOAR VREO 3 CASETE,STARE F BUNA,DA-MI UN SEMN.

06 Ian 2010, 12:37

Salut,
Dat fiind ca l-am gasit pe site-ul StarGuide la 263 RON [263ron(tva inclus) Windows CE Soft navigare Traffic GPS + Harta Romania si Europa Completa], daca il lasi la 260 RON ti-l iau eu.
Daca nu, ai un UP! de la mine.

Cu stima,
Leo.

PS: am inteles bine ca nu are bluetooth?

06 Ian 2010, 23:37

florinbarbone, nu ma intereseaza camera de filmat pentru ca am... camera foto insa mi s-a stricat si de aceea m-ar interesa un schimb. Ms pt oferta oricum

Leo777, daca imi arati linkul unde ai vazut tu GPS-ul asta cu 263, eu ti-l dau cu 260... Iti spun ca sub 400 lei nou nu il gasesti... bluetooth se pare ca nu are

In continuare pret 380 lei usor neg

08 Ian 2010, 11:54

Salut,
Aici am gasit, pe site-ul StarGuide. http://www.starguide.ro/software.html

Poate nu am inteles eu bine, daca spui ca sub 400 RON nu il gasesti pe nicaieri, dar aici, pe site-ul lor, asa se vede.

Spor la vanzare, oricum.

Cu stima,
Leo.

08 Ian 2010, 11:56

In linkul pus de tine este vorba de SOFTWARE SI HARTI. Acela este pretul doar pentru softul Gps-ului si al Hartilor. Aparatul in sine nu intra in acel pret . Uita-te mai atent.

12 Ian 2010, 11:08

cred ca ai dreptate, m-am gandit si eu la varianta asta; spor la vanzare, oricum.

Cu stima,
Leo.

21 Ian 2010, 15:32

Mai este de acutalitate anuntul? Care este pretul in acest moment? Cine asigura garantia?

Multumesc pentru raspunsuri.

22 Ian 2010, 18:33

Salut, nu mai este de vanzare momentan. Am decis sa il pastrez. I l-am dat pe celalalt tatalui meu si cand voi mai avea nevoie il voi folosi eu pe asta. Garantia este asigurata de Starguide Romania, au service-ul lor propriu. Ms

22 Ian 2010, 19:30

Multam frumos pentru raspuns. Mai astept, poate gasesc ceva.
Subiect închis