Eu am cautat mai bine de un an de zile... Singurul lucru sau singurele lucruri, ma rog..., care am reusit sa le iau de la dezmembrari au fost suruburile acelea de prindere cu "diblurile" alea de plastic in care se fixeaza scutul de plastic de caroserie... Tot ce am gasit de plastic - ma refer la scut - nu aratau prea bine, iar cele metalice erau prea scumpe ptr. buzunarul meu... De asta am intervenit... in ideea de a-ti face un bine si sa nu mai stai sa pierzi timpul cum l-am pierdut eu...
Deci, ai doua chestii de facut... procurarea suruburilor de prindere de la dezmembrari (noi sunt prea scumpe si nu gasesti decat la reprezentante - nu-ti recomand sa faci improvizatii sau adaptari ptr. ca o sa pierzi scutul pe drum...) si a doua chestie sa dai comanda de scut acolo unde l-ai gasit tu la 180lei, nou - mi se pare un pret foarte bun...
Cu Casco, era o smecherie... am crezut ca asta urmaresti...

Iar la dezmembrari, in ultimul timp, din ce am observat eu, au crescut preturile ajungand in unele locuri sa ceara... pe o oglinda..., sa zicem..., acelasi pret cat costa una noua in magazin..., nu originala, pe aftermarket, dar totusi noua...

Spre exemplu, eu am dat pe intrerupatorul acela cu bec incorporat care asigura iluminatul torpedoului 20lei...,

si este un fix-pix, dar am lumina in torpedou acum...
Stima!