In octombrie am avut masina firmei lovita de un megane cu asigurare la euroins. Am mers a 2-a zi la sediul lor, s-a constatat dauna, am ales un service de pe lista celor agreate si s-a reparat in 4 zile. Nu am avut absolut nicio problema de inlocuit alte piese defecte constatate de service. S-au schimbat capota, faruri, masca, ornamente, vopsit, etc.
Acum, eu ca persoana fizica am RCA tot la euroins. Nu neaparat ca-mi place de ei, asa s-a nimerit, am fost la un asigurator care avea o lista cu firme si i-am spus ca nu ma intereseaza la cine este, interesul meu e sa cumpar cea mai ieftina asigurare. Motivul este ca am avut o experienta foarte urata cu o masina mai veche, piese nu se gaseau, reparatiile ar fi insumat foarte mult in opinia lor, mi-au evaluat masina la 12 milioane lei la acea vreme si asta a fost tot ce-am primit. Pe mine reparatiile m-au costat mult mai mult. Asa ca daca tot imi repar masina pe barba mea, indiferent ca sunt vinovat de accident sau nu, de ce-as plati in plus pentru un serviciu de care oricum nu beneficiez? Masina pe care o am acum e ceva mai tanara decat cea in cauza, dar nu cu mult. Peace