Re: Ford Focus 2005 1.6 tdci 80kw/ 110 CP
$1 scrie:$2entru D-l Antidot
esti sigur ca este o masina slaba? ma scuzi fff slaba ?? poti sa argumentezi ...dar nu din pricina focuslui tau de 1.4 16 valve si 80 de caluti jumate in concediu medical! Ai spus ca ai avut doua ... doua ce?
scuze D-lor moderatori!
Domnule Vasile Ion sau Ion Vasile referitor la focus..da am avut un focus 1 din 99 si un focus 2 din 2005 cel din semnatura de care m-am scapat anu trecut de el..."slab" m-am referit la faptul ca,cedeaza piesele pe ele de zici ca nu e adevarat,nu ma apuc sa intru in detalii ce si cum mea picat pe ele si care defecte au fost din cauza mea si care au fost de fabricatie etc...din punctul asta de vedere e f..f.f slab..ca sta el bine pe drum..e comod si placut la condus astai alta mancare de peste....
a da...si carei problema cu 1.4 16V si 80 de ponei ca nu inteleg ? puteam sa imi pun motor de matiz nu inteleg ?care e problema ? ,motorul chiar era ok..altele au fost bubele la ea....
PS: acum am un FOCUS 2 1.6 TDCI GHIA ! crezi ca sunt super incantat de el (referitor la componente)? si da, la care a picat alternatorul dupa 1 luna .. misto.. de ce tot ford ? de ce tot focus ? pentru ca imi place

SPOR la vanzare !!! scuze de OFFtopic..
Mod edit Alen: pune te rog ceva spatii la descrierea masinii in profil, ca uite ce aiurea arata casuta ta de user fata de celelalte (ma refer la alinierea in pagina)
Multumesc
-
Antidot - Incepator
- Maşina: FORD FOCUS 2006 1.6 TDCI Ghia
- VIN: WFOWXXGCDW5B78432