Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
01 Feb 2010, 09:50
Salut!
Am si eu o problema si as vrea sa stiu daca cineva a avut deja o astfel de problema si ar putea sa ma lamureasca, inainte de a merge pe la diversi si a arunca cu banii in stanga si in dreapta.
Am un fiesta din 2007 1.4 TDCI care este practic noua. Are 7000 de km. De cateva zile mi se aprinde in bord un indicator pe care l-am gasit in cartea tehnica si care reprezinta"lampa de avertizare pentru grupul motopropulsor" (un bec portocaliu cu o roata dintata cu semnul exclamarii in mijloc). Se aprinde si clipeste, intermitent, extrem de aleator, de cele mai multe ori se stinge dupa 5-6 secunde de clipit, alteori clipeste mai mult. Sunt si zile in care nu se aprinde deloc, iar intr-o zi a clipit in permanenta pe parcursul unui drum cu masina. Nu am sesizat nici o schimbare in mersul motorului in timp ce avertizorul clipeste, repet masina este noua.
Daca cineva a mai intalnit o astfel de problema sau are idee ce ar putea fi, m-as bucura mult sa aflu inainte de a merge cu ea la service.
Multumesc anticipat
02 Feb 2010, 09:13
in acest caz sunt mai multe probleme care pot aparea,cel mai simplu este sa duci masina la un tester,care iti va arata exact problema.
24 Feb 2010, 18:10
poate fi de la "calitatea" combustibilului ...
Trebuie dusa la tester ..ca altfel nu poti afla exact care e problema.