Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin , sau printr-un mesaj .
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
02 Feb 2010, 14:25
Hai sa-ti zic ce mai stiu si ce am verificat:
- anul trecut am schimbat claxonul pe garantia extinsa (trecusem deja de anul 3);
- luna trecuta am schimbat alternatorul; m-a dus pe platforma cei de la Ford Suport pana la service, gratis pentru ca era in garantie si s-a dovedit a fi un defect rezolvat in garantie
Cred ca poti veni cu factura din afara sa o decontezi la Romcar pentru lucrarile efectuate in afara tarii in cazul garantiei extinse (e absurd sa tractezi masina din Anglia ca sa o repare Romcar aici). Nu poti avea pretentie de garantie in afara, dar platesti si aici se recupereaza banii.
25 Feb 2010, 15:34
mi-a "picat" alternatorul !
astept de 3 zile raspuns pt. schimb in garantie
sunt in anul 4 de garantie (expira la sf. Iunie )
service Colina - Leordeni
revin cu amanunte !
n.b. am mai schimbat in garantie tot la Colina: claxon, amortizor fata ( 1 buc., celalalt l-am platit din buzunar 800 ron !!! ), incuietoare portbagaj - ceva pe partea electrica, rulment roata fata, conducta + furtun ceva pe la radiator
in rest reparatii pe CASCO pt. vreo 3 accidente cu lucrari de calitate, zic eu !
04 Mar 2010, 15:26
in sfarsit s-a aprobat si schimbat alternator !
acum am un "harjait" la roata fata dr cand iau viraj stanga
este o problema mai veche de care nu am scapat nici dupa schimbarea rulmentului
cand este pe elevator zgomotul dispare
ce credeti ca ar putea fi ?
o sa mai trec o data pe la Colina !
26 Mar 2010, 13:06
Intreb si eu aici: pentru Fordurile fabricate in 2006 cat este garantia?
Multumesc
26 Mar 2010, 13:31
Garantia este cea cu care l-ai cumparat (importanta este tara - in RO este 4 ani, in afara doar 2).
26 Mar 2010, 13:58
Am gasit si eu ceva oficial
22 Mai 2010, 13:31
Salut !
In cele ce urmeaza am sa va impartasesc "experienta" mea FORD, poate deja a fost discutat ca subiect sau poate ca nu..
In septembrie 2009 achizitionez un Mondeo fabricatie 2006 (bine inteles cu garantie extinsa intrase in al 3-lea an).
In octombrie 2009 masina este programata in service si se schimba pompa de servodirectie pe garantie extinsa.
In mai 2010 (inca in garantie extinsa) se constata pete de ulei vizible in parte de jos a motorului..pragramare in service, ..constatare ,..si
SURPRIZA pompa de servodirectie.
Era logic ca facea obiectul garantiei extinse dar spre dezamagirea mea raspunsul celor de la Bucuresti (ROMCAR) a fost cam asa :
O PIESA SCHIMBATA PE GARANTIE EXTINSA NU SE MAI SCHIMBA A DOUA OARA Credeti ca are rost sa intervin prin Protectia Consumatorului pentru a primi un raspuns oficial sau pur si simplu sa raman dezamagit de Romcar ca dealer FORD si de faptul ca traim in ROMANIA
22 Mai 2010, 13:57
Mergi "pina-n pinzele albe", ameninta-i ca daca nu se rezolva amiabil apelezi la OPC si dupa aceea avocat/proces samd... Vorbeste cu cineva mai mare in "grad" de la ei si incearca sa obtii niste raspunsuri "oficiale" in scris si semnate de ei care pot fi folosite la proces; in acelasi timp cauta contractul masinii unde sint trecute prevederile garantiei extinse si vezi daca apare motivatia cu schimbarea de mai multe ori...
27 Mai 2010, 16:54
Salut!
Multumesc frumos pt sfat , am insistat la Romcar Departament garantii.
In prima zi cand am sunat am relatat cele patite unei doamne(domnisoara) ..cu raspunsul ca ma va contacta telefonic in decursul zilei...pana seara nimic..
Am sunat a doua zi am reluat povestea confesandu-ma unui domn de data aceasta ..putin surprins de cele intamplate..cu promisiunea ca va reveni cu un raspuns in maxim 2 ore.
Si raspunsul vine intru-un tarziu cu mentiunea ca piesa se va schimba pe
GARANTIE DE PIESA

si ca urmeaza a se face demersurile (hartoage..samd) de catre cei din service-ul autorizat .
In concluzie cei de la service sunt vinovati de aceasta nelamurire..
Va voi tine la curent cu cele intamplate..mai departe..
Cu respect