Re: Permis suspendat totalmente nevinovat
Imi pare rau pentru ce ai patit DAR DAR :
Nu vad de ce tre sa spui ceva de genul ca "atentie, feriti-va de militienii din Moldova". Nu vad ce-i cu Moldova in textul tau ? Nu ti se pare o mica insulta la adresa noastra ? Da, a moldovenilor ! Crede-ma, nu ma consider moldovean dar...hai...las-o...
S-a intamplat sa fii in Moldova...da si ?
Vrei sa-ti spun eu cum m-a oprit la in JUDETUL CONSTANTA un echipaj si a trebuit da dau 20 de lei in loc de 120 si 2 puncte ca plecasem din peco si eram la 100 m de peco fara faza de drum aprinsa ?
Stefan
-

StefanGal - 1nsane Member
- Maşina: Ecosport 2018, 1L, 125 CP. BMW 2009, 318i, 2.0 L, 143 CP

...departe de mine, in schimb nu-mi plac insinuarile si acuzele pe nedrept. Inteleg sa fii suparat pe un militian dar sa nu exageram cu acuzele/zone. Militianul e militian oriunde. Dupa umila mea parere (de aia si m-am bagt in discutie) colegu' trebuia sa spuna sa ne ferim in GENERAL de chestii d-astea stupide si de inteles si nu ca daca mergem in Moldova sa ne ferim...intelegi nuanta ?

, tatalui meu i-au suspendat permisul pentru neacordare de prioritate... tata iesea de pe o straduta, un bou cu un logan (80% din loganisti sunt boi, restul sunt militieni), sa decis in ultima clipa sa intre pe straduta respectiva, pe jos era ud ca trecuse rebu cu apa sa spele strada, el a derapat ca de era bou, a franat si sa dus direct in tata. din toata astea garcea a inteles ca tata nu a dat prioritate de trecere...
Stai linistit, ca in orice tara in care exista orice fel de politie, exista si abuzuri...
,da, este jenant cum se desfasoara respectarea legii in Romanica numai ca la romani poartate ca romanii,cu inregistrarea faci traba daca ai pe cineva in presa si sa o publici(slabe sanse)