Caut garsoniera
Caut o garsoniera in care sa ma mut
Mentionez ca nu ma grabesc, deci exclud din start agentiile imobiliare. Vreau sa ma mut intr-o garsoniera mai mare, (cea in care stau acum are vreo 17-18mp - da, exista!
).
Caut in principal o garsoniera nemobilata, sau partial mobilata, dar nici daca e mobilata nu ma deranjeaza.
Mai caut o garsoniera (daca se poate sa fie aceeasi cu prima
) care sa fie pe linia 2 de metrou - Pipera- Berceni. Tineretului, Eroii Revolutiei, Brancoveanu, dar si pe linia lui 41.
Aceeasi garsoniera pe care o caut, trebuie sa aiba minim 30-35 mp, sa nu fie la parter sau ultimul etaj, exclus sa fie sub locuinta cu animale sau copii mici.
Si trebuie sa mai aiba si balcon, pentru ca vreau loc sa imi tin bicicleta!
Si pretul garsonierei nu trebuie sa depaseasca 200 de euro.
Daca aveti, daca cunoasteti pe cineva care are, sau daca planuiti sa va cumparati si sa inchiriati o garsoniera care sa aiba aproape toate caracteristicile de mai sus, feel free to give me a call!
Dan 0742.864.719

Caut in principal o garsoniera nemobilata, sau partial mobilata, dar nici daca e mobilata nu ma deranjeaza.

Mai caut o garsoniera (daca se poate sa fie aceeasi cu prima

Aceeasi garsoniera pe care o caut, trebuie sa aiba minim 30-35 mp, sa nu fie la parter sau ultimul etaj, exclus sa fie sub locuinta cu animale sau copii mici.
Si trebuie sa mai aiba si balcon, pentru ca vreau loc sa imi tin bicicleta!

Si pretul garsonierei nu trebuie sa depaseasca 200 de euro.
Daca aveti, daca cunoasteti pe cineva care are, sau daca planuiti sa va cumparati si sa inchiriati o garsoniera care sa aiba aproape toate caracteristicile de mai sus, feel free to give me a call!

Dan 0742.864.719

Membru care face treaba sa mearga!
Prezentarea micului meu monstru
Blogul echipei de ciclism JET POWER TEAM
-
shine - Membru reincarnat
- Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
- VIN: EuPreferDemisecul