Pe MK4 titanium X se poate monta cu relativ putina bataie de cap

Super pretul, eu pe a mea am dat 800 eur plus mici brizbrizuri luate de la un importator de piese de aici de pe forum (nu dau nume).
O mica observatie, harta Romaniei este FOARTE FOARTE inutila (nu are decat drumurile europene - face parte din pachetul RUSIA + drumurile PRINCIPALE din Europa de Est). In schimb in afara este extraordinara (mai ales AU+DE unde sistemul TMC functioneaza) . Calitatea sunetului este net superioara, iar partea de navigatie nu suporta comparatie cu oricare sistem aftermarket.
D.p.d.v. electric, singura "modificare" necesara este inlocuirea antenei+cablului cu una cu pregatire gps pentru a fi exact stock (posibil sa mearga si cu o antena gsm aftermarket si sa scapi mai ieftin , nu am incercat si nici nu am studiat aceasta posibilitate)
In afara de antena+cabluri mai este necesara rama exterioara(care din ce am inteles in anunt este inclusa in pachet) si cadrul interior pe care se monteaza (nu merge cel cu care a venit si pe care este montat sony-ul , sunt prinderile alt fel si nici nu merge bricolat, am incercat asa ceva

)
Pentru cei din Bucuresti, se poate vedea cum arata si functioneaza (pe cat posibil) o asemenea navi montata numai cu componente OE pe mk4 Tit. X la intalnirile de noapte .