Marca/Model : Ford Focus 1 hatchback
GhiaCaroserie/numar usi :5
Kilometraj : 120.000
An de fabricaţie : 2002 august
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1.8 Tddi(nepretentioasa la motorina ca Tdci-ul, euro 3, diesel
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 6.5-7% l/100 km, extraurban 4.5l-5.0%
Nivel de echipare :
GhiaDetalii nivel de echipare/dotări : climatronic, abs, servo, computer bord, 120 Cp obtinuti prin resoftare, discuri fata si spate, bandouri usa, schimbator si volan din piele, oglinzi incalzite, electrice,geamuri electrice fata, scaun sofer reglabil electric pe inaltime, tapiserie plus, bandouri exterioare usa, oglinzi vopsite din fabrica in culoarea masinii, xenon pe faza scurta, lumini interioare schimbate(albastru si rosu), jante aluminiu originale Ford pe 16, proiectoare, inchidere centralizata, cheie tip briceag, deschidere portbagaj din telecomanda si de pe cheie, alarma Viper, folie autorizata aplicata pe luneta si geamuri laterale spate.
Detalii nivel de siguranţă :4 airbaguri
Alte comentarii :Masina este adusa acum 4 ani din Viena, sunt primul proprietar in Romania.As opta pt
Mondeo deoarece este un bebe pe drum si ne dorim o masina un pic mai mare.Masina functioneaza perfect, nu are nicio problema, toate reviziile sunt facute la timp, de curand i-am schimbat consumabilele, discurile de frana si placutele.Am folosit numai piese Motorcraft.Masina este ingrijita.Nu sunt dispus sa dau nicio diferenta de bani, vreau sa fac schimb cu ceva similar ca si dotari, la fel de intretinuta si km efectuati asemanatori.
Preţ : 6000 Euro.
Numele vânzătorului : Andrei
Telefon de contact : 0764.854.154, 0727.121.500 sau ymess
andrei_rxg@yahoo.comDaca am omis ceva sau aveti alte intrebari va rog sa folositi forumul.
Astept oferte!
Multumesc.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-

-

Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 20 Mar 2010, 10:33, modificat 1 dată în total.
Motiv: titlu, conform MP