de cosmin_flo » 19 Mar 2010, 19:10
salutare.este vreun avocat printre noi care a mai lucrat la vreun dosar unde o persoana fizica contesta procesul verbal si retinerea permisului de conducere?sa povestesc umpic..anul trecut am fost oprit de politie pe motiv ca am depasit viteza legala(eram pe motocicleta).m-au instiintat ca am condus cu 107 pe mihai bravu,deci permis retinut 3luni si amenda.fiind prima data cand ma opreste politia pt asa ceva am fost putin timorat si am semnat ca prostu procesul verbal.dupa ce m-am desteptat am zis sa contest PV si sa ii dau in judecata pt a imi lua permisu inapoi.ceea ce am si facut.dupa vreo 3 prezente pe la judecatorie unde am cerut sa imi aduca proba video,foto ca eu am fost cel surprins de aparatul radar,ei neprezentanduse niciodata, au trimis niste poze unde se vede foarte vag un motociclist,nu se vede nr de inmatriculare nimic.pe romaneste i-am zis domnei judecatoare ca din aceste probe nu reiese ca eu fiind cel de pe motocicleta.judecata s-a incheiat ,azi primesc comunicare .surpriza:doamna judecatoare respinge plangerea facuta de mine ,ea vazand in plansele foto ca eu sunt cel de pe motocicleta.deci chiar nu se vede nimic in acele poze, nu stiu cum ea a vazut ca eu eram.in fine, in termen de 15zile pot depune contestatie.ma poate ajuta careva?multam