Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
17 Noi 2005, 03:43
Salut, vand fordul focus al unui prieten care si-a luat mondeo si acu are nevoie de bani urgent. Masina este adusa din Germania in ianuarie si inmatriculata pe bucuresti pe numele lui este focus 1.8tddi ghia 90 de cai.
pretul este 8300 discutabil..cred ca ajunge maxim la 8000 in scadere. Are 2 airbaguri, abs ebd , casetofon cu comanda pe volan, ac, geamuri fata, piele pe volan si pe schimbataorul de viteze, alarma cu pager..etc, kilometri 86500 reali.
17 Noi 2005, 20:39
Hmm, nu te supara, dar informatiile se bat cap in cap. Cum adica e Ghia, dar n-are decit 2 airbaguri, geamuri electrice doar fata si cass? Ceva nu e in regula.
Iar EBD, e prima oara cind aud ca exista asa ceva pe Focus fara calculator de bord.
Mai intreaba-l pe prietenul tau exact ce masina vinde, si din ce an e

, ca poate unii chiar sint interesati si pleaca nelamuriti
18 Noi 2005, 00:41
Nici macar anul masinii nu l-ai zis :icon_rolleyes:
18 Noi 2005, 03:20
ideea e in felul urmator: inainte de a vorbi se poate cerceta ca exista focus ghia fara calculator de bord, cu casetofon cu comnda pe volan si 2 airbaguri..pot demonstra asta cu o alta masina, ebd ii gresit are abs si e din nov 2001
18 Noi 2005, 11:25
Pai inseamna ca nu e Ghia
Ghia nu are calculator de bord

, dar uita-te aici sa vezi doatarile unei Ghia
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?p=6828#6828
16 Dec 2005, 20:32
Eu detin un ford focus ghia care nu are geamuri electrice pe spate si nici computer de bord. In schimb are urmatoarele:
Exterior
elemente nichelate pe haion si pe spoilerul fata chiar sub faruri
oglinzi incalzite si cu reglaj relectric
embleme ghia pe usile din spate
Interior
2 airbaguri (volan si pasager)
scaun reglabil pe inaltime manual, reglaj lombar manual si cotiera (cam scurta la un moment dat devine enervanta)
clantele de la usi sint nichelate
volan, frana de mana si shimbator imbracat in piele
tapiserie plus
imitatie lemn pe usi si pe consola de bord unde sint butoanele pt aer
fetele buzunarelor usilor din fata sunt din acelasi material ca tapiseria
emblema ghia amplasata in fata schimabtoruli de viteza pe consola
radiocas 5000 RDS EON si comanda la volan
exista si acea rotita care modifica intensitatea luminilor de la bord
are ABS si EBD
nu are trip computer scaunele nu sunt incalzite si nici cu reglaj electric
parbrizul nu este incalzit electric
NU mai spuneti toate prostiile si nu va mai lasati influentati de dotari din germania etc TOTUL tine de anul fabricatie si pt ce tara a fost facuta aceleasi dubii le-am avut si eu si am sunat la la reprezentata la ford unde mi-au explicat concret ce si cum. Paulp confuzni ESP cu dezaburirea electrica a parbrizului.
Nu mai aberati pe forum degeaba. Inainte de a da cu parul informativa! in ultimul timp am tot vazut tot felul de posturi care relatau lautareste (adica dupa ureche) diverse chestiuni tehnice
17 Dec 2005, 14:52
muttley chill...oricum ai dreptate, de exemplu la noi ford fiesta ghia nu are jante de aliaj...ceea ce mi se pare aberant