Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

>>> OFERTA zilei <<<

24 Mar 2010, 01:10

Aici voi incerca sa prezint unul sau mai multe produse de pe EBAY cu un pret extrem de tentant si care nu merita ratat/ratate.

Pretul va fi exact cel care il are produsul in momentul postarii lui aici. Unele produse pot fi la licitatie (si pretul poate creste), altele la Buy it now

Comisionul este, dupa cum bine stiti, 10% din pretul final al produsului + transp UK-UK. La transp UK-RO nu se aplica comision.

Daca produsele vor fi trimise in UK si din UK in RO, transp va fi 2 lire/kg + transp produsului UK-UK

YM: the.billabong@yahoo.com
0747 477 811

Primul produs

KIT Conducte silicon de la SAMCO - 8 piese
pt Ford Focus 1998-2004 - 2.0 models (incl ST170), posibil sa mearga si la alte modele.
Este licitatie, se termina pe 25 Mar 2010, ora 22:36:05
Pretul in momentul postarii produsului : 87 lire + 8 lire transp uk-uk
produsul este nou, si din cate am vazut pretul in magazin este de peste 300 dolari.

Imagine

Re: >>> OFERTA zilei <<<

24 Mar 2010, 12:40

Salut omu
Cat este pt 0.1 kg transportul uk -ro?
sa imi fac niste calcule
Daniel

24 Mar 2010, 12:54

Salut
Man stiu ca traiesti cu impresia ca am ceva cu tine (despre slick vorbesc) dar crede-ma ca nu am 1 la mana
2 la mana ai deja un topic cu ideea asta si te rog sa-l folosesti pe ala sau pe asta itzi alegi in 24 de ore (nu suntem okazii.ro da?)
3 la picior vezi ca a-2a oara cand copiezi idei fii si tu mai original
Deci concluzie:
Ori folosesti ceea ce vrei sa propui ca Up la topicul tau deja existent, ori il folosesti doar pe asta
Unul dinte cele 2 se inchide in 24 de ore, nu primesc raspuns il inchid pe cel cu cele mai putine vizualizari
Cu Stima

24 Mar 2010, 13:56

eu chiar sunt convins ca ai ceva cu mine. sunt 2 topicuri cu totul diferite. nu vad nici o asemanare cu okazii.ro, ala e un site de licitatii, iar acest topic este pt a prezenta unele produse de pe ebay de care unii membri ai acestui club pot fi interesati. daca tot zici ca copii ideile altora, vezi ca si andoruls avea 2 topicuri, unul in care aducea piese de pe ebay si unul in care prezenta cate un produs, la care nu a mai postat din iun 2009 .....dar atunci nu te-ai sesizat.
deci se pare ca chiar ai ceva cu mine :)>-

24 Mar 2010, 14:13

Pai din cate imi aduc aminte ai primit o atentie sporita de la mine dar doar atat
Astept decizia ta cu privire la topicuri
Cu Stima

24 Mar 2010, 14:33

pai nu mi se pare corect ceea ce vrei sa faci. sunt 2 topicuri TOTAL DIFERITE.
vezi ca si andoruls avea 2 topicuri, unul in care aducea piese de pe ebay si unul in care prezenta cate un produs, la care nu a mai postat din iun 2009 .....dar atunci nu te-ai sesizat.

concurenta asta.....

24 Mar 2010, 14:42

Parerea mea este ca ar trebui lasate topicurile.Oamenii sunt liberi sa decida ce sa cumpere si ce nu in functie de ce au nevoie.Este bine sa avem oferte cat mai multe si cat mai variate,astfel putem alege de unde si ce sa cumparam.Slick 99 este un baiat serios,puteti cumpara de la el cu incredere.
Scuzati de off topic.

24 Mar 2010, 14:47

subscriu la @zoki_
am comandat si eu de la slick de mai multe ori si totul a fost mai mult decat ok. si ii urmaresc in continuare topicurile ca mai am dorinte (momentan nu am buget, dar asta e alta problema).
mi se pare mie sau o dam in offtopic? :D

24 Mar 2010, 15:03

topicurile ar trebui sa ramana ambele;omul este foarte serios si bine intentionat

24 Mar 2010, 15:26

Din cate am vazut , pe unul dintre topicuri , noi forumistii cerem , aici , ni se ofera. Oare nu e suficient ptr. a pastra active ambele topicuri? :-S

24 Mar 2010, 15:27

Tot off imi dau si eu cu presupusu....mie nu mi se pare normal sa fie "umplura" prima pagina a sectiunii OCAZII cu oferte care de fapt privesc acelasi subiect (oricat de serios ar fi omu..cu toate ca nu-l cunosc si nu am cumparat de la el nimic)...ca tot "la comanda PIESE de SCHIMB pt orice model FORD - eBay" aduce...ai putea sa faci pe acelasi topic chestia asta. No offence.
Stima.

24 Mar 2010, 15:32

Nu vad nici un motiv pt care sa se inchida un astfel de topic.
Nu incurca pe nimeni, dar poate ajuta membri acestui forum sa isi cumpere piese la pret foarte bun.

24 Mar 2010, 15:40

Nu stiu daca se tine cont de ce spun si altii dar doresc sa mentionez ca sunt de acord cu cele spuse de utilizatorii: cris_mcg, dragosHp, zoki_ si altii.

Pe scurt, atata timp cat nu intra in sectiunea SPAM acel topic sau informatiile postate de alti membri pe acel topic se poate pastra. Chiar mi se pare utilia aceasta "oferta a zilei". Personal si eu mai caut pe ebay unele oferte care nu trebuie ratate, uneori nu imi permite timpul sa fac acest lucru, aici intervine topicul lui slick.

Cat despre folosirea a doua topicuri diferite (unul de oferte si unul de cautat anumite piese / accesorii) mi se pare in regula. Nu cred ca ar influenta existenta unui singur topic in plus intreg forumul construit aici de fiecare dintre noi (unii mai putin si altii mai mult).

Imi cer scuze daca se considera off-topic ceea ce am mentionat.
Ultima oară modificat de aszmhod3us pe 24 Mar 2010, 15:41, modificat 1 dată în total.

24 Mar 2010, 15:41

In curand se va inchide pt offtopic daca se continua in ritmul asta.
@slick99: Imi place ca in apararea ta l-ai "dat in gat" pe andoruls :)

24 Mar 2010, 15:49

multumesc tuturor pt sustinerea topicului.

nu l-am dat in gat :) doar am dat un exemplu pt a demonstra ca nu este corect ca Maddogul sa inchida acest topic. Topicurile (al meu si al lui andoruls) sunt la fel numai ca nu s-au aplicat aceleasi "reguli". oare de ce ? :-/

$1 scrie:$2Personal si eu mai caut pe ebay unele oferte care nu trebuie ratate, uneori nu imi permite timpul sa fac acest lucru, aici intervine topicul lui slick.

exact asta e si ideea topicului, sunt unele produse care au preturi ff bune si poate unii chiar au nevoie de ele.

sa revenim la ale noastre
$1 scrie:$2size=120]Primul produs[/size]

KIT Conducte silicon de la SAMCO - 8 piese
pt Ford Focus 1998-2004 - 2.0 models (incl ST170), posibil sa mearga si la alte modele.
Este licitatie, se termina pe 25 Mar 2010, ora 22:36:05
Pretul in momentul postarii produsului : 87 lire + 8 lire transp uk-uk
produsul este nou, si din cate am vazut pretul in magazin este de peste 300 dolari.

Imagine

24 Mar 2010, 16:45

Doar pt ca multi dintre voi ati cumparat produse de la slick99 nu inseamna ca e normal ca o persoana sa aiba 100 de topicuri deschise.
Toti il pupati in fund ca e serios si nu stiu ce. Corect, o fi serios dar problema topicului asta nu e cat a fost el de serios in relatia cu voi (vanzator cumparator) ci in cat de corect este ca eu sa intru ieri pe ramura ocazii si sa vad aproape toata pagina plina cu vanzarile lui.
In ceea ce priveste copiatul, asa e Maddogu, slick99 nu e deloc original , dimpotriva e cel mai bun copiator.
Si mai e si nesimtit sa-si faca reclama la produsele lui pe topicurile altora.

24 Mar 2010, 17:01

@strongeryonu-Auzi eu nu pup pe nimeni in fund! :)
De curiozitate, cate raspunsuri offtopic tre sa avem ca sa se inchida un topic? :D

24 Mar 2010, 17:20

$1 scrie:$2oar pt ca multi dintre voi ati cumparat produse de la slick99 nu inseamna ca e normal ca o persoana sa aiba 100 de topicuri deschise.
Toti il pupati in fund ca e serios si nu stiu ce. Corect, o fi serios dar problema topicului asta nu e cat a fost el de serios in relatia cu voi (vanzator cumparator) ci in cat de corect este ca eu sa intru ieri pe ramura ocazii si sa vad aproape toata pagina plina cu vanzarile lui.
In ceea ce priveste copiatul, asa e Maddogu, slick99 nu e deloc original , dimpotriva e cel mai bun copiator.

nesimtit esti tu mai baiatule ca incerci sa vinzi niste produse care nici nu se potrivesc cum spui tu si se mai si gasesc pe okazii la 5 lei (si tu vinzi una pe 15 lei) asta inseamna nesimtire.

si nu inteleg care e problema ta ca eu am mai multe produse la vanzare ? vezi ca ai acolo in dreapta sus, pagina 2, 3, 4 si tot asa.

Oferta zilei va continua

se pare ca pe forumul asta e numai invidie.... si ii mai fac si reclama....
Ultima oară modificat de slick99 pe 24 Mar 2010, 17:32, modificat de 3 ori în total.

24 Mar 2010, 17:30

Se închide până se calmează spiritele, se împart warnuri și banuri temporare.

24 Mar 2010, 17:30

@slick continua te rog hai sa vad cat mai poti
Asa mai spune-ne noua cat de nesimtiti suntem samd hai mai zii te rog.........
Cu Stima
PS sa stii ca scad orele din cele 24 nu ca le si apuci pe toate 24 dar sa vedem........

24 Mar 2010, 17:34

$1 scrie:$2i mai e si nesimtit sa-si faca reclama la produsele lui pe topicurile altora.

asta nu ai vazut-o ?

24 Mar 2010, 17:48

Forumul (sau cel putin partea comerciala) prinde aroma de cenzura... Lucreaza vreunul din voi pe la CNA? =))

Ontopic - nu exista "buy now" la oferta asta? cred ca am pe cineva interesat. Revin.

24 Mar 2010, 17:51

$1 scrie:$2ultumesc tuturor pt sustinerea topicului.

De ce nu spui si ca "sustinerea topicului" ai cumparat-o prin mass-uri date pe YM? ;)
Acum serios, toate au o limita. In momentul in care deja incepi sa jignesti alti utilizatori ai forumului chiar daca tu consideri ca ai dreptate (si chiar daca ai avea) nu cred ca mai ai nici o scuza .

O zi buna!

24 Mar 2010, 17:52

Eu nu am cumparat nimic de la Slick99, asa ca nu stiu cat de serios si prompt este, dar nu mi se pare in regula sa se inchida niciunul din topicuri. Nu cred ca s-ar incarca inutil forumul, iar cei neinteresati pot cu siguranta sa le ignore pe amandoua.

Sunt situatii in care useri au 20 piese diferite de vanzare si si-au deschis 20 topicuri separate pentru ele. Nu le-a inchis nimeni si nici nu mi se pare ceva in neregula...

Toate cele bune,

24 Mar 2010, 17:57

@mircea
Cei care au 20 de piese au 20 de topicuri Punct, Numara te rog topicurile lui Slick cu produse din acelasi loc ebay
Si dupa ce se termina cele 20 de produse sau se plictiseste omul se inchid corect? Hai sa numaram..........
Si inca ceva domnu Slick ebay stie de avatarul dvs????????
In rest ma abtin
Cu Stima

24 Mar 2010, 18:07

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ultumesc tuturor pt sustinerea topicului.

Acum serios, toate au o limita. In momentul in care deja incepi sa jignesti alti utilizatori ai forumului chiar daca tu consideri ca ai dreptate (si chiar daca ai avea) nu cred ca mai ai nici o scuza .

in caz ca nu ai vazut, eu am raspuns la jignirea lui strageryonu, altfel eu nu incep sa jignesc utilizatorii acestui forum.

$1 scrie:$2oti il pupati in fund ca e serios
.....

"eu nu am nicio scuza ca i-am raspuns la jignire" (dupa cum spuneti dvs), in schimb el are scuza ca m-a jignit si i-a jignit si pe ceilalti utilizatori...

$1 scrie:$2i inca ceva domnu Slick ebay stie de avatarul dvs????????

nu inteleg ce legatura are avatarul meu cu subiectul asta :))
este strict problema mea, prin urmare nu VA pot raspunde la aceasta intrebare :D
Ultima oară modificat de slick99 pe 24 Mar 2010, 18:23, modificat de 4 ori în total.

24 Mar 2010, 18:08

$1 scrie:$2..Toti il pupati in fund ca e serios si nu stiu ce.....
mai usurel cu acuzele! era o discutie teoretic obiectiva si tu o dai in jigniri personale. parca era ceva la regulile forumului cu "respecta ceilalti membri...", nu ai citit regulamentul cand ti-ai creat cont? daca ai ceva de spus poti sa o faci si mai frumos!

24 Mar 2010, 18:51

ideea e urmatoarea: el NU vinde produsul respectiv ci ofera servicii . Daca avea piesa respectiva la el in mana intelegeam. Dar atata timp cat are mai multe topicuri deschise in care ofera acest serviciu , nu vad care e problema. Nu am nimic cu slick , ba chiar ma numar si eu printre clientii lui si cu mine tranzactia a fost ok , nu am ce sa reprosez, am luat ceea ce am comandat, nu altceva, livrarea a fost ok din punctul meu de vedere. Insa mai multe topicuri deschise pe aceeasi tema ( oferirea aceluiasi serviciu - ebay shopping ) .
Cel mai corect ar fi ca fiecare utilizator sa aiba un singur topic indiferent cate piese are de vanzare pentru a nu polua forumul cu zeci de topicuri pentru fiecare surub/colier de vanzare. Unul cu piese si unul in care sa-si faca reclama cu serviciul oferit. La urma urmei aici se vinde blana ursului din padure.... obiectul nu este in posesia lui slick.. ceea ce la fel nu mi se pare normal.

24 Mar 2010, 18:55

:) Mai slick99 daca tu zici ca eu vand produs care se gaseste la 5 lei de ce nu spui si tu adevarul despre multe produse luate de tine? Sa fim seriosi.
In primul rand cei la care ai gasit tu lamele la 5 lei, vand chinezarii. Si eu pot sa aduc chinezarii, dar nu vreau, eu caut o cale de mijloc si la pret si la calitate. Alea care le-ai vazut tu le indoi cu 3 degete (daca stii si tu la ce ma refer). Si eu nu sunt bijnitar, ce am vandut au fost din motive diferite fata de ale tale.
Si mie nu are de ce sa-mi fie rusine, tie trebuie sa-ti fie. I-a explica tu aici cum ai intrat pe topicul meu cand vindeam cheia aia briceag ca sa iti faci tu reclama intr-un mod cica mai indirect si apoi m-ai intrebat cum am modificat eu cheia mea pt mondeo 3, pentru ca apoi tu sa postezi anunt ca vinzi si tu una care se potriveste la mk3. Nu e copiat pe fata?
Poti sa spui ce vrei, tot esti neserios din punctul asta de vedere. Ca esti serios in vanzarile tale e problema ta, nu ma intereseaza.
Degeaba sariti toti ca arsi dupa comentariul meu, dar voi nu aveati la ce sa-l sustineti in cazul de fata.
Daca voua vi se pare normal ca prima pagina de la ocazii sa fie plina cu anunturile lui, atunci mie mi se pare o nesimtire.
Spunea cineva ca daca omu are 10 produse diferite atunci sa deschida 10 topicuri, pai atunci cine dezmembreaza o masina o sa inceapa cu cate un topic pt fiecare piesa, azi dezmebreaza botu masinii si o ia pe piese.
Impresia mea fata de prima pagina conteaza cel mai mult pt mine, tocmai pt ca sunt liber sa aleg si pt ca este totusi un forum ar trebui sa fie putin comasate. Maine poimaine ramura ocazii devine website-ul personal.

24 Mar 2010, 19:08

$1 scrie:$2b]I-a explica tu aici cum ai intrat .

1. se scrie IA

2. avand in vedere ca toti cei care AU CUMPARAT de la mine au fost multumiti , rezulta ca nu erau chinezarii asa cum sustii. Prin urmare cred ca ar fi cazul sa te opresti din aberat. Totusi, daca mai ai ceva de spus, te rog da-mi mp. NU mai polua topicul.

3. am avut si eu o cheie de mondeo mk3, facuta cu mana mea, schimbat cip + lama, cu mult inaintea ta, dar nu cred ca trebuie sa iti dau tie explicatii.
Subiect închis