In sfarsit, am Fordul meu !
Buna seara la toata lumea si incantat de cunoatinta.
A durat ceva....cam 1 an pana am reusit dar am intrat ( sau intru de maine cand o inmatriculez ) in lumea Ford.
Pana imi dau seama cum pun masina in semnatura, avem :
Ford Fiesta 1.3 benzina, an 2005, 120.000 km, albastra.
Ce vreau sa fac la ea ( pentru inceput ):
- filtru sport
- bece Philips
- sa schimb grila frontala cu una cromata
- covorase noi - astea de pe ea sunt foarte tocite
- jante
- si nu in ultimul rand sa-mi cunosc adunaturile de greieri de prin spate si usi
Dar am zis ca incep cu mecanica prima data. So, intrebare catre dumeavoastra domnilor :
am pe spate 2 bucati amortizoare praf, trocane si imi balanseaza masina la fiecare hop sau groapa. Unde si cu cine mi-ati recomanda sa le schimb ? eventual si un pret.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
P.S : cum imi i-au si eu sigla " Club Ford " ? ....doar am un Ford de afisat prin oras
Seara buna domnilor.
A durat ceva....cam 1 an pana am reusit dar am intrat ( sau intru de maine cand o inmatriculez ) in lumea Ford.
Pana imi dau seama cum pun masina in semnatura, avem :
Ford Fiesta 1.3 benzina, an 2005, 120.000 km, albastra.
Ce vreau sa fac la ea ( pentru inceput ):
- filtru sport
- bece Philips
- sa schimb grila frontala cu una cromata
- covorase noi - astea de pe ea sunt foarte tocite
- jante
- si nu in ultimul rand sa-mi cunosc adunaturile de greieri de prin spate si usi

Dar am zis ca incep cu mecanica prima data. So, intrebare catre dumeavoastra domnilor :
am pe spate 2 bucati amortizoare praf, trocane si imi balanseaza masina la fiecare hop sau groapa. Unde si cu cine mi-ati recomanda sa le schimb ? eventual si un pret.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri

P.S : cum imi i-au si eu sigla " Club Ford " ? ....doar am un Ford de afisat prin oras

Seara buna domnilor.
- mihaidinu
- Incepator
- Maşina: Focus C-Max 1.6 TDci 109 CP
- VIN: WF0MXXGCDM4S32837