Subiect închis

Re: Propuneri activitati Vineri, Sambata dimineata si Luni

06 Apr 2010, 08:07

La carti ma bag si eu :D La carting decat daca are loc focusul sa vireze pe pista, sau daca imi doneaza careva vreun KA sau vreo Fiesta, ca in kart nu cred ca incap. :D

06 Apr 2010, 08:12

icapi sigur :)

06 Apr 2010, 10:22

$1 scrie:$2aca se baga cineva la Tenis de masa imi aduc si eu paleta :D. Cristian3000 si shine, ce ziceti? :)

Ptiu ce s-a aglomerat topicul asta, mi-a luat 1 minut sa citesc tot!

deci: noi raspundem prezent la : Parc Aventura, Whist, Rentz, Canasta, Yams, Risk (sa vad daca pot sa il iau de la niste prieteni) Badminton (aduc eu 1 set jumate de palete :D ) la Poker ma bag doar daca e pe dezbracate cu localnicele din Brasov. :D
Stiam si eu un club de biliard prin BV, dar nu mai stiu cum il cheama. aveau si bowling la etaj parca.
Valiinves, te bagi?

P.S. Adevarat a inviat!

06 Apr 2010, 12:11

Pai daca e vorba asa ma bag si eu la whist si rent :P
O sa pun in portbagaj si racheta de tenis si cred ca mai am p-acasa si o paleta doua de ping-pong, ca doar le cara masina nu le duc eu in brate :))

06 Apr 2010, 12:15

carti, nu, tenis,da, gratare da,
in rest om vedea

06 Apr 2010, 14:20

La karting ma bag sigur. "Senzatie majora cu 40 la ora".

06 Apr 2010, 16:14

aaaa. si sa nu uit. eu tare mi-as arunca si bicicletele in masina, ca tot o sa vin cu portbagajul gol.
mai avem si alti amatori de mtb?

06 Apr 2010, 18:54

mda, Hristos a inviat.
cat despre mine, ma bag cam la toate activitatile, mai putin canasta (nu stiu neam :D ). desigur, kartingul va fi pe primul loc in ordinea preferintelor :-". adicristea, rematch?

06 Apr 2010, 20:16

Parc Aventura suna tentant, iar 28 lei/persoana in cadrul unui grup de peste 10 persoane, eu zic ca e bine.

06 Apr 2010, 20:25

$1 scrie:$2da, Hristos a inviat.
cat despre mine, ma bag cam la toate activitatile, mai putin canasta (nu stiu neam :D ). desigur, kartingul va fi pe primul loc in ordinea preferintelor :-". adicristea, rematch?

Desigur, nu te-ai saturat inca de cele 105kg ale mele care le fac pe cele 80 ale matale? :P Sincer sa fiu, parca nu karting as presta la BV, si asa stau mult in masina (drum, coloana, drum inapoi). Parc Aventura, ping-pong si whist sunt activitatile la care pot spune ca ma pricep binisor (parc aventura fiind doar din prisma faptului ca imi place miscarea, desi carcotasii ar spune "nu s-ar zice" :D).

06 Apr 2010, 20:45

$1 scrie:$2esigur, maestre, oricand. Dar numai in 4 :P. Ca din ala nu stii tu, hahahahaha.

Intre timp, joc mai mult in camp de whist si sunt profesor si la meciurile in 4...asa k n-ai scapare...:))))))
Ne vedem la masa de lucru...

06 Apr 2010, 22:17

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2da, Hristos a inviat.

Desigur, nu te-ai saturat inca de cele 105kg ale mele care le fac pe cele 80 ale matale? :P Sincer sa fiu, parca nu karting as presta la BV, si asa stau mult in masina (drum, coloana, drum inapoi). Parc Aventura, ping-pong si whist sunt activitatile la care pot spune ca ma pricep binisor (parc aventura fiind doar din prisma faptului ca imi place miscarea, desi carcotasii ar spune "nu s-ar zice" :D).

Ba chiar s-ar zice ma ca esti parca tras prin inel, tuns, slab . clar cautii sa te insori :)
La parc aventura i am in 2

06 Apr 2010, 22:39

texas hold'em cineva?

06 Apr 2010, 23:12

:-" Ma bag si eu ca musca posesoare de Tico in ciorba driverilor de Ford :D - printre activitatile astea conexe ar fi vreunul interesat sa duca niste computere la copii prin diverse sate din jud. Brasov? Daca da astept PM sa ma apuc de montat si sa discut cu oamenii din locatiile respective.

De venit cu voi nu-mi arde, mi-e ca harbul meu o sa se sperie de Fordurile voastre si-o sa creada ca-l asteapta un voiaj numai dus la programu' Rabla :))

07 Apr 2010, 07:52

dupa lunga inactivita in care este foarte posibil sa mi se dea cu pietre in cap....ma bag si eu! :-"

doar la texas, si kart....ador sa inghit muste, nu gluma :-"

07 Apr 2010, 13:53

$1 scrie:$2ropun si un turneu de gratare :D

Bine spus...daca se face luni, ma bag si eu :D

07 Apr 2010, 23:23

Eu ma bag la gratar, tenis de camp si tenis de masa. :)

08 Apr 2010, 09:02

poker, kart si sticlism

08 Apr 2010, 23:14

badminton si sepak tak rao... pe seara berici si mici...

10 Apr 2010, 13:55

pe mine ma tenteaza park aventura si texas poker.

10 Apr 2010, 14:11

Topicul asta a devenit unul de dezbateri/propuneri activitati, pentru inscrieri faceti click aici : viewtopic.php?f=164&t=48706

Re: Inscrieri activitati Vineri, Sambata dimineata si Luni

10 Apr 2010, 20:21

$1 scrie:$2u ziceam sa facem sambata un bowling in tequila

daca o punem de un bowling sa imi spuneti ca eu ma ocup de rezervare ;)

10 Apr 2010, 20:37

In functie de cati se strang, vezi daca are rost sa faci rezervare sau nu.

10 Apr 2010, 20:37

$1 scrie:$2u ziceam sa facem sambata un bowling in tequila

daca va hotarati sa faceti un bowling la tequila, ma ocup eu de rezervare ;)
si ma bag si eu la joc

10 Apr 2010, 20:47

$1 scrie:$2-" Ma bag si eu ca musca posesoare de Tico in ciorba driverilor de Ford :D - printre activitatile astea conexe ar fi vreunul interesat sa duca niste computere la copii prin diverse sate din jud. Brasov? Daca da astept PM sa ma apuc de montat si sa discut cu oamenii din locatiile respective.

De venit cu voi nu-mi arde, mi-e ca harbul meu o sa se sperie de Fordurile voastre si-o sa creada ca-l asteapta un voiaj numai dus la programu' Rabla :))

cate bucati ai ? sub ce forma si cu ce motiv trebuie duse acolo?
numai bine

10 Apr 2010, 22:58

gratarul...vedem, in functie de cati soferi sunt inainte si dupa bauta facem aproape de hotel sau nu.
Restul la hotel - 4 now, daca sunt schimbari o sa trambitam noi ;)

10 Apr 2010, 23:10

cand mai am drum pe acolo ams a intreb cam care e traficul de persoane duminica, daca este deobicei lume, trebuie sa iti faci rezervare, daca nu...atunci numai daca e grup mai mare.

11 Apr 2010, 21:58

oo se pare ca domnul adicristea se ofera sa fie sofer pentru cei care doresc sa le traga la masea. Nui asa? ;;)

11 Apr 2010, 22:53

^^ tu nu stii sa citesti sau vrei sa imi dai de lucru?!

12 Apr 2010, 08:35

:)) topcat..pari usor panicat :))
evident ca trebuie facuta rezervare..doar daca nu mergem sa rupem bilete dimineata la usa..duminica este plin..te asigur eu :)
Subiect închis