Salutare noi prieteni!
Numele meu este Dan Stefanescu, sunt Operator Imagine (stiti voi ala cu camera de luat vederi pe umar care va streseaza pe voi pe strada sau pe unde va duceti) la un trust media si dupe ce am condus 4 ani un matiz (atunci cand l-am cumparat eram necasatorit), o casatorie si un copil de cam 6 luni, m-am hotarat ca este vremea sa-mi cumpar si eu o masina de familie (mai de doamne-ajuta) asa ca m-am hotarat sa fac un drive test sa vad care este cea mai potrivita pentru mine. Deci zis si facut m-am interesat printre preturi, consumuri, dotari, garantii, etc. si am decis sa fac test drive cu trei dintre cele alese asa ca m-am oprit la Skoda Octavia Trend sau Elegance (diferenta consta in optionale), Ford Focus Trend Champions League si Hyundai Accent Full.
Concluzii:
1) Octavia 1.9 TDI - Bogata in optionale, pret cam piperat 19000E, lag la plecare in tromba (Lumuzina)
2) Focus 1.8 TDCI Sedan - Dotare standard ok, impresionat de turbina cu geometrie variabila, functia de overboost si pilot automat (Sport-Limuzina-Stabila)
3 Hyundai Accent Full - Masina japoneza ce sa ceri un chici ici un chici colo mai ales ca varianta full avea ceva minusuri la capitolul siguranta pasagerilor doar 2 airbag-uri fara aer conditionat automat motor de 1.5CRDI, si mi s-a parut ca are lag cam mare la plecare in tromba (Nesigura)
Asa ca am optat pentru Focus Trend Sedan fiind si cea mai lunga din clasa focus 4.45 sau ceva de genul nu mai stau sa caut sa vad cat are dar e frumos echipata:
Genti aliaj 16`, discuri fata spate, ABS+ nu mai stiu ce, comenzi radio pe volan, pilot automat, overboost (Hrrrrr)

, Servodirectie cu ajustare variabila electrica si hidraulica, 4 airbag-uri (ar fi trebuit si o cortina dar nu aveau cele comandate, care erau la oferta iar daca vroiam neaparat ma costa ceva mai mult ca trebuia facuta comanda de o alta masina la Koln plus 350 E aerul conditionat automat care venea ca standard "Dealerul")
Despre rest numai bine sper sa ma bucur de ea pentru ca nu pot sa o ridic decat pe 9 mai (atunci se aproba creditul)
Culoarea este un Blue Ocean aka un albastru indigo asa cum se vede apa oceanului din vapor (frumos)
cat despre pret 16957E este un pic cam piperat dar fata de 19000E pt octavia eu zic ca siguranta primeaza
Chiar stie cineva daca imi pot monta cortina Airbag in plafon? Si cam cat costa!
In rest sper sa ne intelegem bine si sa nu ne injuram (prea rau)!
Numai bine!