03 Mai 2010, 15:22
$1 scrie:$2pot aloca 10mp pentru angajatii fumatori.
daca te referi la spatii numai pt fumat (adica pt o pauza de tigara) de acord.
SISTEME DE VENTILATIE suficient de eficiente ca sa rezolve problema fumatului
de unde stii ?
Si multi fumatori au treaba in ele , nu numai nefumatori. Au si angajati care fumeaza si tre' sa iasa la usa de la intrare sa isi aprinda o tigare.
Tu vezi faptul ca ambele parti incalca dreptul celeilalte, adica faptul ca si nefumatorii "incalca" dreptul fumatorilor de fuma. Te inteleg din punctul tau de vedere, dar... dreptul este acela care iti permite ceva fara sa incalci dreptul altuia. Deci sa faci ceva. Ori, voi fumatorii initiati actiunea, adica faceti ceva, nu nefumatorii. Adica voi iesiti din starea de "status quo", ca nu ne-am nascut cu tigarea in gura.
Cine este egoist, unde vezi tu egoismul ? Nu am zis ca nu ma intereseaza nefumatorii dar atata timp cat fumatul este interzis mi se pare normal sa creezi un spatiu adecvat in care sa fie permis.
Vezi alineatul 1. Eu am inteles ca vrei sa fumezi in birou, pe holuri, etc...
Nu cred ca este o cerere mai egoista decat "da-l dracu p'ala care fumeaza, sa fumeze acasa la el ca mie nu-mi place"
Aici depinde ce inseamna ca nu-i place. In mod normal nu-l deranjeaza decat daca fumul tau ajunge la el, prin urmare... a nu fi egoist inseamna sa accepte sa-l chinui. si ajungem iar la alineatul 3. Adica... lasa-ma sa te afum ca am si eu drepturi, tu nefumatorule esti ala egoist ca nu ma lasi, nu eu ca nu-mi pasa de consecintele actiunilor mele. Cum ziceam, nefumatorul nu initiaza actiunea, eventual reactioneaza.
$1 scrie:$2desi si-au asezat dorsala in spatii unde fumatul este permis.
03 Mai 2010, 16:09
03 Mai 2010, 16:21
03 Mai 2010, 16:33
.$1 scrie:$2u poti sa imi spui ca atunci cind trece un animal din 1900 vara care face ceata neagra in urma lui nu te apuca tusea.
03 Mai 2010, 16:38
$1 scrie:$2. daca prietenul ala nu se poate abtine de la fumat cat timp e cu tine in oras 1-2-3 ore, atunci nu e prieten...
03 Mai 2010, 16:40
$1 scrie:$2..
PS: eu oricum sunt anti fumat, insa am prieteni care fumeaza, deci va inteleg si pe unii si pe altii
03 Mai 2010, 16:43
03 Mai 2010, 17:14