Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

pareri despre service-ul de la rune

22 Dec 2007, 20:47

ce stiti despre cei de la rune?tre sa verific pompa si injectoarele de la focus si cineva din c-ta mi i-a recomandat.mersi

18 Ian 2008, 02:05

salut. RUNE te usuca de bani si in final o sa-ti gaseasca pompa si injectoarele stricate.
pompa va produce span (pilitura), iar injectoarele iti sunt "varza". asta e constatarea lor. Si mai e posibil ca fara acordul tau sa mai curete si rezervorul - te costa cca 400 RON curatatul. In total 1200 ron si pleci cu masina la fel.

Re: pareri despre service-ul de la rune

05 Mai 2010, 17:06

dute la torb motor in bucuresti!total diesel si rune sunt praf,pe cei de total diesel am vrut ,sa-i bat!dobitoci rau!

05 Mai 2010, 17:10

l;iue total diesel sint cei de la 1 mai?

09 Mai 2010, 17:14

Si Torb motor care acuma se cheama altfel, sunt la fel ca ceilalti!
Va povestesc daca nu ma credeti!

19 Iul 2011, 19:19

Salut!

Am si eu o intrebare: pana la urma, in Bucuresti, unde sa facem o verificare a injectoarelor si pompei de injectie?
Cum se numesc acum cei de la Torb Motors? Ca nu mai gasesc nimic pe net de ei...

Multumesc

11 Aug 2011, 07:35

pai daca esti din cta....dute la KRAFT MOTORS ..la intrare pe dreapta langa avelope AAZ......vreo 70 de lei diagnositcare iar restu daca iti convine..numai bn
Subiect închis