ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
09 Mai 2007, 17:21
Astazi eram pe langa Mall-ul din Vitani. Pentru cine stie zona, pe unde trece tramvaiul 19 peste drum de mall este o parcare. Acolo, la volanul unui Mercedes ML era o doamna sau domnisoara (asa pretinde colegul de servici cu care eram ca eu nu am vazut cine se afla la volan).
Ei bine aceasta persoana a demarat in tromba prin parcare, a lovit cate masini a putut pe acolo, a iesit in strada si a reintrat in parcare lovind in continuare ce masini ii stateau in fata ca in final sa se opreasca gratios fix in toboganul din parculet in care se jucau cativa copii.
Politia a aparut aproape instantaneu, dar nu stiu ce s-a intamplat mai departe ca nu am trecut strada ca sa aflu.
Suna a stire de la ora 5 la protv, iar eu inca mai sunt un pic socat de acest lucru. Ma intreb ce se intampla daca eram pe cealalta parte a strazii...
09 Mai 2007, 17:44
Eu cred masina era e prietenului ei si cred ca tocmai ce se certasera...
09 Mai 2007, 18:46
o foarte mare probabilitae... faza cu prietenul... dar lafel de probabil sa fi fost masina cumparata de tata si permisul luat tot de tata..... trist foarte trist......
09 Mai 2007, 22:12
pai aici e o mare problema. ca nu parea ca face din prostie lucrul asta ci intentionat. una dintre masini (o amarata de dacie berlina) a tarait-o cativa metri. o facuse varza pe o laterala.
09 Mai 2007, 22:32
Nu-mi vine sa cred....
masinile ca masinile dar copiii ??!!
09 Mai 2007, 22:39
uoff... femeile asteaaa...
10 Mai 2007, 09:14
Najpa, oare c a avut in cap? Daca omora cativa copii? Doamne c lume....
10 Mai 2007, 09:16
ei cine stie a cui fetita era?!
10 Mai 2007, 09:29
$1 scrie:$2i cine stie a cui fetita era?!
militienii au fost supermani?
am avut timp aseara si am privit ceva stiri la TV dar nu s-a prezentat nimik de genul asta!
keep searchin'!
10 Mai 2007, 10:08
Daca politia aj asa de repede...eu zic ca a fost manarie de la Pro TV...ca nu au mai gasit stiri cu babe violate...oameni care se arunca in fata trenului..etc.....era mai tare faza cu ML-ul de la Mall.
Parerea mea
10 Mai 2007, 10:25
Eu as interzice prin lege ca femeile sa conduca SUV-uri daca nu au o experienta de vreo minim 3 ani pe o masina mai mica. E valabil si pt proaspetii posesori de permis, in varsta de 18 ani care se cred zei in ale sofatului.
10 Mai 2007, 10:36
mi se pare scenariu de SF. nu contest ca s-a intamplat, sunt socata ca se poate face chestia asta. n-ar trebui sa ma mai mire nimic in romania zilelor astea, da'...uite ca se intampla. sunt curioasa daca au existat consecinte pt donshuara in cauza si care ar fi acelea
10 Mai 2007, 10:44
Cred ca nu o sa se mai plimbe prin Mall-ul ala o vreme... Dar nu-i problema, mai exista si altele.
Ar fi fost tare sa faca asta intr-o parcare a guvernului.
10 Mai 2007, 10:44
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2i cine stie a cui fetita era?!
militienii au fost supermani?
am avut timp aseara si am privit ceva stiri la TV dar nu s-a prezentat nimik de genul asta!
keep searchin'!
nu supermani... pe langa mall e tot timpul macar un echipaj si intamplator sectia de politie e chiar langa locul actiunii.
Nici eu nu am vazut nimic la tv. Poate azi ...
10 Mai 2007, 10:46
probabil k a stat pe spate ore suplimentare. Hai k deja is rau rau
10 Mai 2007, 12:08
groaznica faza...nu e vorba de "femeile astea"... trebuie sa-i fileze muuulte beculetze ca sa fie cineva in stare de asa ceva...groaznic si socant
10 Mai 2007, 12:33
nu e musai de suv-uri sa nu se conduca problema chiar daca dam un pic in off topic e faptul ca la 18 ani sa ai pe mana o masina de 200 de cai e cam mult(poti omora pe cine si pe una cu 55 de cai nu e bai) dar cand ai cu ce iti vine sa o calci mai mult decat poti sa o stapanesti
10 Mai 2007, 12:52
Poate ca ar trebui sa existe cu adevarat un test psihologic la examenul de conducere si nu simulacrul care este acuma. Si pe care majoritatea scolilor il fac de mantuiala pentru ca interesul lor este sa aiba clienti ca le ia banii. Poate ca multe ar trebui schimbate, dar ramanem doar cu speranta ca asta a fost doar un incident izolat ce nu se va repeta.
10 Mai 2007, 12:55
Nu cred ca nu se va mai repeta asa ceva. Poate are vreo sora...
12 Mai 2007, 01:02
Tanti era probabil nervoasa si stresata,din cauza cumparaturilor.
12 Mai 2007, 09:27
Poate nu a avut putere sa invarta de volan ca lumea... si s-a proptit cu piciorul in acceleratie, ca sa aibe punct de sprijin solid