Help/Troubleshooting

Cum reusesc sa sting becul airbag din bord???

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Cum reusesc sa sting becul airbag din bord???

Mesajde CrespoBogdan87 » 12 Mai 2010, 23:50

Salut am si eu o problema am lovit masina pe dedesupt intr-o cale ferata si a sarit airbag-ul din scaunul de la sofer :( ...Cum reusesc sa sting becul airbag din bord fara sa schimb si airbag-ul??? S-au poate imi recomandati pe cineva din bucuresti care poate sa ma ajute sa scoata eroarea din calculatorul masinii si astfel poate sa se stinga becul ....sau gresesc? :-??
Ultima oară modificat de adicristea pe 13 Mai 2010, 08:00, modificat 1 dată în total.
Motiv: Mutat in Help/Troubleshooting.
CrespoBogdan87
Incepator

Maşina: Ford Focus 2001
VIN: WF0NXXGCDN1C46136

Re: Cum reusesc sa sting becul airbag din bord???

Mesajde Smiley » 13 Mai 2010, 07:43

gresesti.
schimba airbagul si tot ce mai e de schimbat, e vorba de siguranta aici.
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde costyk » 13 Mai 2010, 08:05

daca totusi insisti, desfaci ceasurile de la bord si scoti becul de la airbag si nu se mai aprinde niciodata ;).
costyk
Incepator

Maşina: Focus

Mesajde kronosro » 13 Mai 2010, 19:26

gresit. daca scoate becul, nu va vedea o alta eventuala avarie la airbag. Smiley are dreptate: schimba airbagul si ce mai e de schimbat ca e viata ta in joc. altii ar vrea sa aibe airbaguri laterale si tu vrei sa scapi de ele :-??
kronosro
1nsane Member

Maşina: Kuga MK3.5 facelift Active X 2.5L FHEV AWD

Înapoi la Help/Troubleshooting