Pentru toti conducatorii de ford mondeo!
Dupa cum am cautat pe forum de nu stiu cate ori, m-am gandit in felul urmator. Fiindca sunt posesorul unui Ford Mondeo 2000 TDCI 116cp din 2004, am o intrebare la care nu am raspuns nici acuma. Zilele trecute ma uitasem la radiocasetofonul meu( model 5000c) si vazusem butonul de CD/AUX, si ma tot gandeam unde gasesc acele mufe pt usb(gasisem usb in meniul radio-ului) si celelante optiuni. M-am sfatuit cu prietenii care nu au ford si mi-au dat destule idei, si asa intr-o seara am devastat masina in toate colturile posibile, dar nimic!:D
Deci daca voi stiti unde as putea gasi v-as ruga sa postati pe forum unde putem gasi acele mufe , sau daca nu avem ce putem face macar pt un usb(Da stiu de faimoasele:)))))))) playere de la real la 30 ron cu mufa usb si mufa jack, dar totusi nu prea da bine sa pui in mijlocul masinii acel dispozitiv).
Deci daca voi stiti unde as putea gasi v-as ruga sa postati pe forum unde putem gasi acele mufe , sau daca nu avem ce putem face macar pt un usb(Da stiu de faimoasele:)))))))) playere de la real la 30 ron cu mufa usb si mufa jack, dar totusi nu prea da bine sa pui in mijlocul masinii acel dispozitiv).
- ankino
- Incepator
- Maşina: Ford mondeo mk3
- VIN: WF04XXGBB44G63708