11 Iun 2010, 00:14
11 Iun 2010, 00:21
$1 scrie:$2e vede urat cu aparatori de noroi sau cum?Nu de alta dar am si eu.Si se vad urat dar daca ai merge in spatele meu mi-ai multumi, si plus ca nici nu am namolul praful etc. pana la geamuri pe usile din fata.Arata bine masina ti-am vazut-o si de aproape acum vreo saptamana poate 2 prin cartier la mine.2 lucruri nu merg pe masina ta, jantele si angel-eyes-ul.
P.S. cam cati ai sub capota sau e totul stock la 100 de cai?Ma intreaba un tovaras, el are Kia Proceed 130 de cai.
11 Iun 2010, 00:31
11 Iun 2010, 00:41
11 Iun 2010, 00:45
11 Iun 2010, 00:53
11 Iun 2010, 00:56
11 Iun 2010, 00:59
$1 scrie:$2aca este sau nu suficient stabiliti voi.Eu zic ca nu dar cine stie.Maine spre seara sa te caut ca sa ne vedem noaptea?
11 Iun 2010, 01:05
11 Iun 2010, 01:19
Focusica la$1 scrie:$2tiu si eu provenienta Ford dar nu judec dupa tipare.Iar cu ruinatul vezi totusi sa nu iti inghiti vorbele in sec.Luni seara ne auzim, o sa fiu la munca dar poate lasi un nr. de tel pm si te sun.
P.S. aici vorbim de stock asa ca daca ai ceva sub capota mai bine zi nu sa vi a doua zi triumfator si la o adica tu sa trisezi.
11 Iun 2010, 01:27
11 Iun 2010, 01:42
$1 scrie:$2k vad ca o dai in diverse si incepi deja sa cam fabulezi.Te-am intrebat daca ai stock acum ma iei cu ce ai facut tu ce palmares ai si etc.Vrei sa te dai nu mai tine pledoarii cu fordu tau si lasa un numar de telefon si luni seara cel ma bun sa castige.Vrei sa mai parlamentezi te sfatuiesc sa nu si sa te culci ca maine ai drum lung de facut.
In fata unei Kia??cata blasfemie ti-am adus in seara asta parca te pun cu un Logan 1.6 16 valve sau cu cine stie ce bomba.Daca ai fi atat de cunoscator ai realiza ca acea Kia Ceed si Proceed sunt masini bune.De exemplu materialele la interior sunt peste Ford Focus si multe alte chestii.Sincer vrei sa te dai lasa un numar de telefon pe privat si te sun luni seara.Vrei sa ai discutii de genul celor de mai sus vezi ca e topic versus si discuti acolo.
11 Iun 2010, 01:53
11 Iun 2010, 02:18
$1 scrie:$2k m-am lamurit si cu tine.Viteaz pana la proba contrarie.Si imi dau seama cat de cunoscator esti daca esti cititor de reviste.Ai un ford de 5 ani si te lauzi ca te dai numai cu golfuri.Iubesti Ford dar ai angel-eyes.Cine copiaza de la cine?In alta ordine de idei ai niste greseli gramaticale fantastice.Daca erai asa viteaz cu bolidul tau lasai numarul si luni iti dadea cu firma in cap dar de, zmei in spatele tastaturii pasarici pe sosele.O sa mai vb cand mai treci pe la mine prin cartier si poate te luminez.A fi cunoscator nu inseamna numai sa citesti reviste si mai ales daca esti revoltat impotriva plagiatului citeste Top Gear editie de Anglia si apoi citeste Romania si ai sa vezi k e un rahat.Esti un artist al penibilului si al romanismelor.Nu-ti mai lauda masina daca nu ai cu ce, din vorbe si eu am 1000 de cai si sunt zemul soselelor.Pacat ca nu vrei sa te dai ca ma tavaleam pe jos de ras uitandu-ma la tine cum te dai cu capul de volan.
11 Iun 2010, 02:30
11 Iun 2010, 02:50
$1 scrie:$2odificari am si eu estetice mai mult.Daca esti atat de dur zi-mi concret daca ne auzim luni seara si daca te sun sa nu te eschivezi ca ai drum pana la Sibiu dar stau pana la 3.30 pe net cu baietii sa nu ma iei cu scuze ca nu poti sau alte minuni.Legat de cartier,daca sunt stelist iq-ul tau a dedus ca stau in militari?Mai tin si cu Real Madrid, sunt spaniol?Lumea e mica si habar nu ai ca am trecut pe langa tine pe strada si m-am uitat la masina ta si cum aveai stick-erul de la zilele clubford Brasov.Nu conteaza unde stau, doar ca nu iti da cu presupusul la fel cum nu iti da despre ce investii am eu in masina.
In ideea becaliana:in timp ce tu stateai si frecai "canarul" eu eram in peluza sau tribuna luptand pentru ceva.Asa ca nu ma confunda cu ciobanul ala, mai ales ca, la caracter vorbind semeni mult cu grandomania si cu aroganta lui si mai ales cu prostia romaneasca tipica lui.Ce am cumparat eu?pai uite ca exemplu eu mi-am luat eleron de ST eu nu mi-am luat un kitch ca sa il pun peste eleronul meu din fabrica.Dar sincer te rog in numele meu sau legat de mine singurul lucru pe care sa il mai spui este daca te dai sau nu luni.Atat in rest scuteste-ma cu masina ta si ce ai facut tu ca sa storci 5 10 cai din ea.
11 Iun 2010, 02:58
11 Iun 2010, 03:20
11 Iun 2010, 03:30
11 Iun 2010, 06:27
$1 scrie:$2a stiu ca costa si eu muncesc dar de ipocrizia e mare.Ne auzim in weekend ca de nu mai pleci la mare dar la cum te vad eu acum, nu o sa te dai.In fine, mi-am dat seama ca daca nu e ca tine nu e bine.Si invata si tu de o gluma de o ironie sarcasm etc.Ca stiu ce e lester stiu si ce rol are un eleron stiu mult mai multe decat crezi tu despre mine.Greu sa cred ca ai dat 11.300 dar oricum "nenea" de la 11 la 15 sunt 4000 de euro.Si ti-am zis sa incetezi dar tot o ti pe a ta.Ti-am zis doar sa imi zici daca te dai sau nu, ai zis ca tinem legatura in week(dar parca plecai la mare cu familia) atunci vedem daca e doar gura de tine sau iti pui caii sa vb.
11 Iun 2010, 08:08