"alt expert"...vad ca nu prea ma fac inteles....intrecerea respectiva a avut loc o data, daca ford-ul face masini ca dupa o liniuta sa se strice....e de rau....nici macar nu stiu ce va bateti capul sa scrieti pe topic mai frate, cand vad ce prostii debiteaza unii pe aici imi dau seama de ce suntem unde suntem...unde am scris eu ca fac asta zilnic, ca mi-am luat diesel de 90cp pentru liniute?...ca l-am luat sa ma duc la raliuri...ca mi-am luat ford sa nu mai am adversar, cum mai zicea cineva in topic

....bai nene voi va ascultati ce ineptii debitati?:)) am scris doar ca am facut o mica intrecere cu un vectra si atat.....am fost in poligon si am facut o intrecere,unaaa...nu inteleg ce sunte-ti asa de frustrati, de nervosi ca o sa strig help la voi si voi ca niste buni cetateni nu o sa stiti care incotro sa o apuce sa ma ajutati pe mine in problemele cauzate de numeroasele raliuri pe care le-am desfasurat eu cu al meu grandios diesel de 90cp.....am zis ca poate e o oaresce civilizatie pe forum....si or sa fie pareri contra si pro....aduse cu argumente, nu cu ce s-a scris mai sus.....ca mi-am luat masina de raliu....ca in visele mele facem un vectra, vectra de 101cp de altfel, e o referinta in lumea sportului cu motor.....ca eu cu masina de 13 sec cum faceam alta masina de 13 sec?...si numai aberatii...bai nene, daca va deranjeaza inchidem topicul si gata...