de ross » 13 Aug 2010, 18:43
Va salut pe toti,
Trebuie sa va spun ca dupa o perioada de aproape 3 ani si jumatate in care am facut parte din echipa FordCSD, acum am incetat aceasta colaborare. Despartirea de CSD Automotive s-a facut in mod amiabil, ramanand prieten in continuare cu colegii si conducerea.
De-a lungul anilor, impreuna cu CSD Automotive, am organizat si sponsorizat intalniri, am facut promotii dedicate ClubFord, am fost alaturi de membrii forumului de cate ori a fost posibil. Au fost multe momente placute pe care le-am apreciat cu totii, motiv pentru care vreau sa multumesc atat conducerii si colegilor de la FordCSD cat si userilor forumului ClubFord Romania.
Gratie relatiilor si prieteniilor legate in acesti ani in reteaua Ford, voi putea sa va ajut in continuare sa rezolvati orice problema cu care va confruntati. Pentru asta voi deschide un topic nou.
Cu multi dintre voi am devenit prieten si vreau sa va multumesc pentru increderea si prietenia acordata in acesti ani.
Va promit ca nu va voi dezamagi nici in perioada urmatoare si voi ramane alaturi de voi!
Dupa cateva zile de liniste, incepand de Luni voi raspunde la noul numar din semnatural, care este numarul meu personal.
Va multumesc,
Mihai
BDT Ford
Focus MK3