Re: Discutii in gashca !
Prin mesajul meu - ca nimeni nu are dreptul sa judece ce fac altii cu viata lor - imi varsam naduful in special pe cohorta de "oameni de televiziune" care asemeni hienelor, isi hranesc ratingurile din cadavrele persoanelor publice.
Nu sunt de acord cu sinuciderea, indiferent de circumstante. Insa nu pot sa judec pe cineva care a recurs la un asemenea gest, pentru ca nu stiu ce incarcatura emotionala si ce filtru al gandirii a folosit in acele clipe. Este absurd sa pretind ca gandea la fel cum gandesc eu.
Ne-a inzestrat Dumnezeu cu ratiuni diferite. Ceea ce unora li se pare firesc, pentru altii e indoielnic.
Toata stima si respectul pentru doamna care mai are un an de trait. Are o constiinta stabila, bine fundamentata. Din pacate nu suntem toti la fel. Am intalnit oameni care aveau un trai satisfacator, erau sanatosi, dar crizati si apatici. Am incercat sa-i inteleg, dar la un moment dat am renuntat. Viata e mult prea scurta pentru a ne intelege pe noi insine, daramite pentru a intelege pe altii...
Numai bine tuturor.
Blog personal:
"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
-
Nic_Bv - 1nsane Member
- VIN: