$1 scrie:$2........Partea cea mai simpatica e ca pe o jumatate de cauciuc, parea ca e ca noua, iar pe cealalta jumatate era aproape pingea. ......
ceva de genul asta era si la mine, doar pe anvelopa fata-dreapta. cand am dat cu ea in groapa anvelopa arata ok, dupa ce am indreptat janta si am mai mers cateva sute de km (in jur de 3-400) jumatate de anvelopa era aproape neteda, jumatatea cealalata era ok
janta lovita au pastrat-o cei de la casco (initial au zis ca mi-o lasa mie, d'asta am si reparat-o, dar apoi s-au razgandit). m-am ales cu o janta noua (cu tot cu anvelopa noua). la anvelopele cele noi m-am uitat eu dupa ~100 km, nu pare sa se uzeze ceva anormal.
n-am stat langa cei ce au facut geometria, dupa mi-au spus doar ca au reglat cate ceva pe acolo (geometria a fost platita de casco, in ideea ca poate s-a mai stricat ceva pe acolo si trebuie inlocuit, dar n-a fost cazul).
@addrian : cand spui "lovita", te referi la masina (in general) sau la roata? masina am luat-o sh acum ~3 ani si de la inceput am avut senzatia ca trage un pic de tot dreapta, dar n-am gasit nici o urma de accident serios. roata dreapta, in schimb, am lovit-o recent, in drum spre intalnirea nationala de la brasov.