Cumparare

CAUT CARENAJ dreapta si alte piese MONDEO TDDI 2001

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat

Moderatori: KomandantuR, adicristea

CAUT CARENAJ dreapta si alte piese MONDEO TDDI 2001

Mesajde xxla20 » 17 Iul 2010, 18:13

Salutare! Sunt cam nou in utilizarea forumului si sper sa nu supar pe cineva cu mesajul meu. Dupa cum spune si titlul, caut carenajul(sau protectia pentru noroi) din partea dreapta(daca privesc masina din spate) pentru un mondeo tddi din 2001, pe langa acesta as mai avea nevoie de mecanismul de inchidere montat pe torpedou, de plasticul de pe spatele oglinzii din dreapta daca il poate da cineva fara sa iau oglinda intreaga, la fel si plasticul din bara din fata tot de pe dreapta, plastic care vine la proiectorul de ceata. Stiu ca e mai greu de gasit asa ceva separat si tocmai de aceea am deschis acest subiect, poate cineva le are fara sa mai cumpar oglinda intreaga, bara intreaga etc. Si pe langa asta v-as mai ruga sa ma sfatuiti cum sa rezolv mai ieftin problema volantei, pt ca mondeo meu ajunge in curand la 240k si volanta face cam urat la oprirea motorului si cateodata la apasarea pedalei de ambreiaj si nici nu dispun de prea multi bani ca e criza :( Va multumesc mult!
xxla20
Incepator

Maşina: ford mondeo 2001, 2.0, duratorq DI, ghia
VIN: WF0WXXGBBWIK68855

Înapoi la Cumparare