$1 scrie:$2u te contrazic. doar am intrebat unde le recomanda ford. stiam ca aparusera pt VW. acum mai nou si pt ford. partea de meniu o cunosc. este aceeasi de citiva ani. dar finisarea exterioara mi se pare jalnica. din topor as zice.
ai mai vazut ceva nou prin ofertele Romcar, INCA importatorul si dealer-ul oficial Ford in Romania ????? eu NU !!! acelasi site prafuit, aceleasi oferte, eventual putin periate la pret, aceleasi dotari de 2 - 3 ani, si cind te duci sa-ti ridici masina (putinii care isi mai pot permite) ai surprize si te trezesti cu unitati Pioneer ... si pentru mine a fost o surpriza ... de ... Romcar are zilele numarate ... se pare ca de la 1 august toata activitatea este preluata oficial de Ford Europe
LE si mie mi-a lasat impresia unui finisaj inferior ... insa capabilitatile si versalitatea unitatii sunt remarcabile, este prima unitate care face comunicare via CANbus cu afisajul Convers+ ... ramin insa la parerea ca unitatile after-market Made in China ( vorbesc aici de cele ca lumea ) inca vor ramine la "putere" o vreme, cca 2-3 ani, datorita faptului ca pot rula software de navigatie care ofera cele mai bune harti pentru Europa de est, si ma refer aici la iGO ... in momentul in care hartile TeleAtlas si Navteq o sa asigure acoperirea hartilor TopMap lucrurile se vor schimba ... eu unul nu imi bag nasul sa deblochez o astfel de unitate care nu-mi apartine ... si nu uita pretul ... cca 1100 euro, oricum mare fata de cele Made in China si mic fata de unitatile Denso