Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: My '07 Ford Fusion

05 Iul 2010, 18:57

Vineri am facut revizia, totul a fost ok.

Din pacate trebuie sa ma despart de ea, daca e cineva interesat, am pus un anunt la rubrica de vanzari.

08 Iul 2010, 08:32

Pacat ca trebuie sa te desparti de masina! Are si o culoare interesanta! ^^

09 Iul 2010, 08:53

Da, si mie imi pare rau de ea, dar criza ne omoara :(

In alta ordine de idei, azi am fost si am schimbat un suport CV care era putin uzat.
Tinand cont ca l-am facut pe garantie, era pacat sa stau cu el asa :D

29 Iul 2010, 16:42

Am gasit niste poze mai vechi :)

Imagine

Imagine

02 Aug 2010, 22:01

Am reusit in sfarsit sa fac niste poze cu interiorul (mai mult pentru vanzare):

Imagine

Imagine

09 Aug 2010, 14:13

as putea sa te rog cand ai timp daca se poate sa faci o poza mai in detaliu pe zona unde se imbina comenzile audio cu masca volanului. As vrea sa montez o astfel de "maneta" si dat fiind faptul ca o ai instalata m-ar ajuta mult. Si poate daca nu e prea mult o poza si interior, pe ce anume se prinde mai exact mantea sub carcasa volanului. Multumesc frumos!

12 Aug 2010, 07:46

Comenzile pt.cd,sub volan asa au fost din fabrica sau le-ai pus tu? Mersi.

12 Aug 2010, 08:14

la ce dotari are masina, sunt aproape sigur ca asa au fost din fabrica

12 Aug 2010, 09:06

Intr-adevar, sunt din fabrica.
Am facut si niste poze mai in detaliu, o sa le pun putin mai tarziu.

13 Aug 2010, 08:56

Ok, o sa astept pozele !
Pacat ca o vinzi totusi!

13 Aug 2010, 10:56

Am atasat pozele, dar nu se vede mare lucru, are o garnitura acolo din ce am vazut.

Imagine
Imagine
Imagine

13 Aug 2010, 11:16

Bun, mersi frumos, se pare ca locul unde se monteaza maneta este "scobit" in carcasa inferioara. Ar trebui sa caut sa vad daca se gaseste o astfel de carcasa pe la dezmembrari... desi nu prea cred!
Inca o data iti multumesc frumos pentru poze.

As vrea sa te intreb totusi ceva. In timpul in care ai condus masina ai folosit maneta, sau mai degraba ai apelat la comenzile direct de pe Cd-player. Care ti se pareau mai accesibile sau mai la indemna? Intreb asta pentru ca am mai auzit persoane cu astfel de comenzi separate pentru audio, dar nu le foloseau, unii ziceau ca nu le-a intrat in reflez, altii ziceau ca maneta nu era dispusa in asa fel incat folosirea ei sa fie una sigura si confortabila. Acum nu stiu ce sa zic!

13 Aug 2010, 11:45

Eu o folosesc mai tot timpul, mi se pare mult mai confortabila (si CD-playerul e usor accesibil daca ai cotiera; mie mi se pare ceva ciudat tot timpul cand conduc o masina fara cotiera).

Am avut comenzi pe volan si la fosta masina (Vectra B), dar nu erau pozitionate la fel de bine.
Amplasamentul manetei e foarte bun si pare foarte natural sa o folosesti (pentru ca oricum tii mana in zona aia).

16 Aug 2010, 10:01

Si eu iti multumesc pt.poze.

30 Aug 2010, 18:11

La ceas de seara :)

Imagine
Imagine
Răspunde