ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

25 Mai 2007, 19:35

:lol:
sunteti tari...

28 Mai 2007, 08:54

@zamolxes: unde ai parcat azi masina? vreau sa trimit pe cineva sa te binedispuna asa ca spune-mi ce preferi sa parcheze la paralel cu tine azi: ford mondeo, tranzit connect sau tranzit de 2,0 tone?... ca fiesta ...n-am de unde?!

28 Mai 2007, 09:08

genial =))

28 Mai 2007, 09:44

O mica intrebare? De ce sa folosesti scotch? De ce sa nu ii pui un biletel pe parbriz prins cu stergatoru? De ce sa lasi urme de scotch, sa se murdareasca ... chh....

28 Mai 2007, 09:47

Si ce numar zici ca ai la masina, Fiestel?? Incepe cu B-25-SU...? :mrgreen:

28 Mai 2007, 10:50

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

28 Mai 2007, 10:56

$1 scrie:$2i ce numar zici ca ai la masina, Fiestel?? Incepe cu B-25-SU...? :mrgreen:

B-56-D..

Si merge mai mult pe soselele Bacaului ... nu bucuresti...

PS: Nu blochez pe altii in trafic, sunt ff atent unde parchez ca nu vreau sa ma trezesc cu ea zgariata/lipita cu scotch sau post-it-uri

PPS: Stiu ca tata la nunta lu sor-mea a lipit diverse prostii pe Golanul lui cu scotch si s-a facut aiurea zona respectiva, a iesit dupa 2 spalari si insistente acasa cu carpe si solutii.

28 Mai 2007, 10:59

Glumeam... :lol:

28 Mai 2007, 11:26

Bogdanv, acolo unde parchez in fiecare zi cand ma duc la scarbici: pe langa gradina botanica. Cred ca ma descurc cu un Tranzit...

Fiestel: exact ala e scopul. Sa lipeasca si sa lase urme la care tre sa freci mai mult. Si sa nu strice. Nu de alta, dar mi-e mila de masina. Nu de sofer.
Răspunde