MaÅŸina: Ford Focus II, 2006, 1.4 16V, 80Hp. Custom GHIA. :D
VIN: WF04XXWPD45G35077
Re: Extreme Wheels - 11 - 12 septembrie 2010
12 Sep 2010, 18:02
Multumesc pentru propunerea masinii mele! Din pacate aseara m-a anuntat CLW-Fiesta si din pacate masina mea nu e inca gata... Data viitoare cu siguranta ma bag la partea de sunet.
foarte frumos pe acolo...mai putin atitudinea celor de la stand care ma facut sa ocolesc standu, ca era prea plin de oameni cu nasu pe sus. Poate pe viitor o sa stiti cum sa atrageti lumea.
chiar asa...nu te inteleg stimate coleg: NightClubRacer ... daca veneai acolo nu cred ca te-ar fi trimis cineva la plimbare. in general totul incepe cu: buna ziua, eu sint NightClubRacer si asa mai departe. cum crezi ca te-am fi putut recunoaste altfel? sau ar fi trebuit sa intrebam pe oricine trecea pe acolo: tu esti cumva NightClubRacer? no offense, dar nu cred ca ai dreptate!
eu ma refeream la totu altceva, eu nam mai apucat sa trec pe la voi sa discut sa facem cunostinta...am fost prins cu ceva si nu am stat decat sa vad o mica parte din drift si dupa am zburat. Dar a trecut un prieten si mia zis ca i s-a raspuns "cu nasu pe sus" la cateva intrebari, care erau normale pentru un necunoscator de ford. Poate pe o parte aveti si voi dreptate, poate erati sictiristi, obositi si plictisiti...stiu cum e sa vina multa lume sa te intrebe una alta mereu.