ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

unde parchez in bucuresti pt 10 zile

13 Sep 2010, 18:56

Help! :-S
dati-mi un sfat: unde pot parca masina in siguranta in Bucuresti pentru 10 zile. plec cu avionul (din baneasa) 10 zile in Italia si cu trenul sau microbuzul ma ajunge prea mult (suntem 5 cu totii).
stiu ca cea mai buna solutie ar fi sa ma aduc cineva cu masina si sa se intoarca cu ea, dar nu am gasit pe nimeni.
ajutati-ma va rog! [-O<
sunt dispus sa platesc, dar maxim 50-70 lei!

Re: unde parchez in bucuresti pt 10 zile

13 Sep 2010, 19:05

oriunde in baneasa :) pe stradutze

13 Sep 2010, 19:12

ma aleg cu zgaraieturi ca "am luat locul de parcare" la un nene sau mai rau o sa raman fara oglinzi?
o masina nemiscata 10 zile e cam prada usoara pentru hoti!

13 Sep 2010, 19:23

In parcarea ce mare de la Carrefour Baneasa/Ikea/Mall...

13 Sep 2010, 19:28

Salut,
Am eu un loc de parcare zona salajan (piata trapezului) 50Lei si poti lasa masina 10 zile in parcarea platita (pe un loc care imi apartine!)
Daca vrei imi dai mesaj pe pm.

13 Sep 2010, 19:52

m-ar ajuta mult ceva in zona.
pt garaj as oferi si 100 de lei.
nu am cine stie ce masina, dar nu am bani sa cumpar oglinzi.
ma intelegeti voi!

13 Sep 2010, 20:01

mai poti lasa masina in fata "Casei Scinteii" pe alee (stinga, drepta). ai de mers apoi 2 statii de autobuz pina la aeroport. eu am mai facut asa (am lasat lumea la aeroport si apoi am dus masina dupa care am luat autobuzul pina la aerooprt). mai nasol este la intoarcere caci va trebui sa faci acelasi traseu dar invers si daca esti obosit parca nu iti mai arde.

ideea cu carrefour e ok, dar nu stiu daca nu faca garagate dupa citeva zile.

13 Sep 2010, 20:03

Este un pic mai scump decât bugetul tău, dar poate negociezi:

http://www.parcareaeroportotopeni.ro/tarife.htm.

Ar veni 146 lei ptr. 5 zile, dacă am calculat eu corect.

Sorry, acum am văzut că e Băneasa. Nu te-ajută.

14 Sep 2010, 19:11

merci pentru ajutor!
am gasit. ma ajuta un prieten!

15 Sep 2010, 07:35

Te pot ajuta si eu daca vrei, in zona IMGB la 3 min de mers pe jos pana la metrou. La mine in curte ;)

16 Sep 2010, 12:30

O alta varianta este sa o lasi sub unul dintre Podurile din zona comerciala Baneasa. acolo ziua sunt parcate masinile de la firmele din zona, dar seara ramane liber. alta varianta: paralel cu pista de aterizare e o straduta, spre oras. nush cum o cheama, e locul unde intoarce tramvaiul. sunt foarte multe locuri de parcare si din cate stiu eu nu sunt cu plata.
Răspunde