$1 scrie:$2
$1 scrie:$2..
Sunteti de acord ca orice instanta serioasa din Europa va decide in acest fel?
Ce treaba are, bai frate, instanta cu votul din Parlament??? Parlamentul are propria structura pentru asemenea probleme, nu intervine justitia acolo (este o alta putere, si snt separate).
Ne aducem aminte si cum se vota cand era AN sef?

Sau acum s-a inventat frauda in alegeri?
Sa incercam sa privim putin si din afara, ca nici unii nu sunt Alba ca Zapada.
Nu esti "bai" cu mine si nici frate!
----------------------------------------------------------------
Orice regula si orice lege valabila in Romania este vax albina DACA se incontreaza cu legile europene.
Adica in Parlament poate sa fure Roberta cat vrea si nu se intampla nimic pentru ca Parlamentul isi are regulile lui?
Nu iti dai seama ce spui?
Multi am fost contra lui AN si FII SIGUR CA VOM MAI FI!
Deocamdata, azi, trebuie sa fim impotriva lui TB. Este clar, intelegi abvrevierea?
Este greu sa intelegi ce spun eu despre FSN1+FSN2? Diminuarea influentei ciumei comuniste este singura orientare corecta pe termen mai lung.
Azi insa: distrugeti PD!!!
Nu te-ai saturat de acest stil pe care il folosesti, cu Alba ca Zapada?
A nu stiu cata oara, iata raspunsul:
Da, se stie ca nici unul nu este imaculat! Tocmai de aia, privind din afara cum spui, ii identificam pe cei mai rai, pe cei mai negri, pe cei mai urati, pe cei din cauza carora oamenii sufera AZI.
Deci NU ii alegem pe cei buni ci ii eliminam pe cei RAI!
Nu exista individ care sa nu se supuna Legii, nimeni nu este mai presus de Lege. Justitia ARE TREABA absolut oriunde, in orice domeniu si asupra oricarui individ. Iar deasupra Justitiei romane este cea europeana.
Invocarea principiului separatiunii puterilor in stat pentru a acoperi ilegalitatea, furtul comis in fiecare saptamana de Roberta si alte asemenea specimene - este de domeniul absurdului si patologicului!!!
Ce, ai o cat de mica indoiala ca ala care a furat vapoarele va scapa nepedepsit?
Pentru cei ce inca mai sustin ca Basescu etc etc, o tema de reflectie: care credeti ca este opinia americanilor, exprimata raspicat acum cateva zeci de ore de catre ambasadorul Gitenstein?
Poetul national George Cosbuc a spus asa:
Hristosi sa fiti,
Nu veti scapa
Nici in mormant!