Hai ca nu scapati de mine asa usor.
Din Aprilie nu prea au fost evenimente deosebite doar ca
La Focus am ajuns la 198 600 KM, cind schimb prefixul va anunt.
Ce am mai facut la masini in afara de km
La Fiesta am schimbat garniturile la injectoare pentru ca doua din ele scapau gaze.
Am schimbat uleiul acum merg pe Liqui Moly Top Tec 4 200 mult mai bun fata de Ford.
Sint in tratative cu cei de la Uniqa pentru un Casco aproximativ 400 euro 10 rate.
De gumele de iarna luata anul trecut am fost super multumit la ce iarna am avut in Constanta nu am de ce sa ma pling.
Focus
De cind am schimbat volanta in afara de motorina si consumabile nu am mai facut nimic la masina.
Am trecut si aici pe ulei Luqui Moly Top Tec 4 500 special pentru motoare cu DPF (foarte bun).
Datorita km facuti am mai luat un set de 2 gume Vredestein Hi Trac cu 67 euro bucata (normal tot din Germania). De exemplu gumele de pe spate au aproximativ 120 000 km profil 3 mm.
La 200 000 voi sarbatorii schimbarea prefixului cu inlocuirea distributiei + a pompei de apa de data asta dar si cu completarea lichidului pentru DPF pentru a preintimpina alerta din CB.
M-am trezit in August cu 2 piersici pe parbriz in parcare si normal ca trebuie sa il schimb cred ca este al 3 de cind am maxina.
PS pina marti primesc din Germania si scaunul auto pentru bebe normal la jumatate de pret fata de Romania.
Detalii aici
http://www.britax-roemer.com/car-seats/king-plus" target="_blank