Pt ca nu eram lamurit de treaba cu intratul in tr 1-2 , am fost la o mica verificare.Primo : s-a verficat uleiul din CV, la nivel era , dar odata scurs am vazut ca nu arata tocmai bine , asa ca am pus 2l de Mobil. Apoi s-au gresat cablurile de comanda , dar tot nu pot trage o concluzie : cateodata agata , altadata nu.
Intre timp am facut si un update de soft pt PCM si SRM
(Speech Recognition Module ). Initial facusem programare la Royal Pitesti , dar ei nu stiau ca se poate reprograma SRM ci doar schimba modulul cu totul (cam 200E

). Asa ca am ales varianta DG Alex pt ambele operatii. Mai exact s-a schimbat limba comenzilor din germana in engleza , toata treaba a durat mai bine de 2 ore ( din care numai SRM minim o ora ).
Practic cu SRM pot comanda vocal : Posturile de radio ,Clima, Telefonul+agenda de numere aferenta , CD , etc.
Sa nu va speriati daca ma vedeti in trafic vorbind de unul singur in masina ,am schimb intens de fraze cu un robot cu voce blonda.

. Cam asa se petrece dialogul:
http://www.youtube.com/watch?v=dHlTEWMUXJkPe parte "dinamica" , dupa update PCM am scapat in mare parte de mici intreruperi care apareau uneori intre 1800-2000 Rpm,
( cateodata in oras, si mereu in tr. 6 cu CC activat - dar numai in intervalul rpm mentionat - apareau mici ezitari , acum au disparut complet ). In rest ,motorul trage si consuma la fel, doar eu merg mai linistit stiind ca am ultimul windows sub capota.
Off topic: inainte de a suna la Royal , am luat la telefon CSD si Neste sa vad ce pot sa-mi spuna de update soft la PCM : primii au spus ca au singur electrician care stie sa faca asa ceva , dar e in concediu si sa revin peste 2 saptamani. La Neste a fost foarte funny : noi nu facem asa ceva si nu am facut niciodata ,omul era foarte convins ce abera...Asta mi-a aratat inca o data cat de praf sunt service-urile Ford in Ro.