Help/Troubleshooting

Problema cu alarma model nk model 5310.

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Problema cu alarma model nk model 5310.

Mesajde rochriss » 25 Oct 2010, 01:05

Am cumparat masina din Spania in 2008 si de atunci am pe ea montata o alarma NKelectronica model 5310.Are telecomanda separata (nu e pe inchiderea centralizata) cu un singur buton(armare/dezarmare).Optional am montat senzori de prezenta pentru habitaclu.Problema este ca de cateva zile atunci cand cuplez alarma masinii,ledul palpaie de cateva ori,aprox 20sec dupa care ramane aprins tot timpul.Nu am gasit nici un buton pentru modulul valet,dar nici specificatie nu vad sa aibe,ca manualul ce il au pe site nu se poate descarca,au doar un prospect.(http://www.escuderofijo.com/nkelectroni ... rie53.htm#).
Are cineva idee daca se poate dezactiva aceasta functie? sau are probleme de gen circuite,relee,tranzistoare...
Ma gandesc ca trebuie sa o resetez dar cum!?
Mentionez faptu ca functioneaza cu ledul aprins normal adica atunci cand deschid usa alarma suna.
Astept pareri sau cine stie o rezolvare a problemei.
rochriss
Incepator

Maşina: ford focus, 1.6

Înapoi la Help/Troubleshooting