ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: black wednesday...sau cum e sa ai o zi de kko...

01 Noi 2010, 00:30

il reinvii pe asta desi miercurea s-a transformat in joi....si lucrurile au decurs dupa cum urmeaza:

- mergeam linistit pe bd. ghica tei dinspre linia de tramvai catre strada judetului;
- eram pe banda mea ...desi doamna cu care m-am "imprietenit" sustinea ca eram pe banda ei;
- coliziunea a fost oarecum friontala;
- doamna a sustinut sus si tare ca ea mergea pe banda ei si ca eu i-am aparut cu viteza in fata;
- la politie ofiterul a intrebat-o daca vrea sa se angajeze pe post de radar;
- nici cind i-am aratat pozele politaiului si inca odata ei, ea nu a recunoscut ca banda ei era toata strada;
- in plus mai era si ea organa .... si a vrut sa ma impresioneze;
- nu am cedat;
- nici ofiterul nu a cedat;
- nu i-a luat carnetul....i-a dat amenda 6 puncte si un avertisment colegial...

mai departe las imaginile sa vorbeasca.... si pina una alta ...Bombonica e in suferinte...majore!
FiÅŸiere ataÅŸate
IMAGE_431_1.JPG
IMAGE_432_1.JPG
IMAGE_433_1.JPG
IMAGE_434_1.JPG

01 Noi 2010, 01:23

mama frate dar asta chiar nu tea vazut???si pe langa mai si sustinea ca era pe banda ei :)) poate de curand se intorsese din UK mai stii acolo se circula pe partea stanga =))

PS:am citit topicul asta de 2 anisori si nu ai mai scris ce ai patit cu mosu ala v-ati inalnit?

01 Noi 2010, 02:01

Parerea mea e ca trebuie sa scapi repede de Bombonica pentru ca vad ca nu e a buna :)).

01 Noi 2010, 07:39

Aveai farurile aprinse ? :D

Mare noroc ca a fost asa, pe colt. Altfel, daca te lovea in sigla din grila, te albeai un pic de la ceva praf.

01 Noi 2010, 09:20

cind sint pe banda mea merg cu farurile stinse....
da, am avut noroc si am mai avut noroc ca omul nu a tinut cont la atribuirea vinei de faptul ca ea este din sistem....ba din contra.
Răspunde