Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

FARURI FORD FIESTA

05 Iun 2007, 14:40

Am si eu o mica problema !
Am facut vroe 8 drumuri Timisoara - Rosiorii de Vede dupa care am observat din cauza drumurilor ca nu mai am lumina.
Farurile mi s-au dereglat foarte tare.Unu bate in sus si unu in jos foarte tare sa nu mai zic de faza lung...:(.As dori sa stiu daca exista vreo modalitate
sa mi le pot regla singur! Va multumesc si apreciez orice ajutor!

05 Iun 2007, 14:41

Nu stiu sa iti spun exact cum e la FIesta, dar orice masina are reglaj manual pentru faruri. De obicei sunt niste imbusuri cu care se regleaza, pe undeva pe sus (la carcasa farului).

05 Iun 2007, 14:50

Mersi Ecstaz ! Astept si alte pareri mai detaliate !Multumesc :)

05 Iun 2007, 16:23

Nimeni nimic :( trebuie sa stie cineva :(( .Va rog

05 Iun 2007, 17:00

eu zic sa te duci la un service sa ti le regleze acolo. n-ar trebui sa te coste prea mult

05 Iun 2007, 19:45

Te costă 10 RON. Nu poţi să ţi le reglezi singur, e necesară o chestie care o aşează în faţa farului care conţine lentile şi care apreciază cum bat la distanţă. Eu zic că nu e prea scump ;)

05 Iun 2007, 20:14

Si este cel mai cinstit asa, sa stii.
Vezi o gramada pe drum la care le bat farurile in toate partile, nu numai sus/jos... :evil:

07 Iun 2007, 02:56

Mersi pentru sfaturi am sa tin cont!:D

07 Iun 2007, 15:01

exista metode de a le regla si singur.
de ex: teren plat, perete alb. cu masina f aproape de perete, punctezi centrele optice ale farurilor pe zid. te departezi in linie dreapta la 10 m perpendicular pe perete si misti farurile astfel incat pe faza scurta focarele sa se afle chiar in punctele ce marcheaza centrele farurilor. nu e rau ca in timpul operatiunii sa scoti mufa de alimentare din farul pe care nu-l operezi. poti lasa chiar o idee mai jos farul din dreapta.
totusi nu cred ca la un service costa mai mult de 20 ron un reglaj pe aparate. asa e mult mai sigur ca nu vei sughita noaptea la drum.

20 Iun 2007, 17:27

Mersi pentru toate sfaturile pana la urma mi-am luat inima in dinti am dat jos faru si am inceput sa invart de rotitele albe (cele 2) pana le-am adus la aceasi inaltime farurile .Acuma stiu sa o fac si pe asta e super usor.

20 Iun 2007, 19:04

bravo tie, doar ca e gresit ce-ai facut. farurile nu ar trebui sa "bata" la fel, cel din stanga ar trebui sa fie directionat un pic in jos fata de cel din dreapta, astfel incat sa nu-i deranjeze pe cei ce vin pe contrasens.

25 Iun 2007, 08:51

Stiu dar tinand cont ca se vede bine si pana acuma cei din trafic nu m-au injurat ma simt bine :D
Subiect închis