ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
05 Iun 2007, 20:07
$1 scrie:$2...
@gigi: man pune si tu acolo o locatie, o masinuta sa ne cunoastem....!
A pus omul masina direct in post, de fapt trebuia sa scrie asa:
PENTRU ROMANIA O SINGURA MASINA DIN CELE ENUMERATE E SFANTA, ADICA VW PASSAT
CU SERIA DE SASIU:....................
Pe bune daca nu are dreptate

In plus folosirea literelor mari da greutate vorbelor; una e sa zici matiz si alta VW PASSAT, deja te umple de respect!
Sa traiesti nea gigi, ca ne-ai luminat! Noi saracii eram multumiti cu fordul ca de vw nu auzisem (poate si pentru ca nu prea dam pe la biserica...

)
05 Iun 2007, 20:09
nu prea suport oamenii care nu stiu ce vor
ia-ti frate ce iti place

Cea mai buna masina este cea spre care te trage inima

Pentru noi cea mai buna este aceea pe care o detinem si o alintam, ingrijim zilnic
Numai bine!
05 Iun 2007, 20:11
io i-am iertat capsu ca e omu' la primele lui posturi si se mai intimpla sa nu iti dai seama .... mai ales daca nu ai faruri de semnalizare pe tastatura...
05 Iun 2007, 20:31
eu sunt unul dintre aceia care a mers 2 ani cu passatul si care l-a dat si si-a luat din DE un mondeo TRAZNET! nu regret nici o secunda decizia luata, cu toate ca passatul nu e de lepadat; la toate capitolele mondeo e superior!
05 Iun 2007, 20:36
@Mihail: Nu Te MaI LuA dE MaTiZ (adica nu il compara cu masina unicacat vw passat)(glumeam)
sa devin offtopic mergi si cumpara un passat ca e scula de masina(da la asta nou sa nu uiti la plinu de motorina sa mai bagi si ulei ca are motor de drujba , consuma din ambele in cantitati considerabile)
si acu sa fiu serios: la 11k gasesti si mondeo de prin 2003 poate si mai nou si focus 1 , dar si focus 2 pe benzina asa ca ai de unde alege depinde si de tine in care te simti bine , de familie cat e de numeroasa ....
05 Iun 2007, 20:45
Marius, nu ma supara ca inca nu mi-am vandut Matizul... Odata ies cu el pe sosele!
Serios acum, cand a fost Focusul la vopsit si am mers o saptamana cu Matizul a fost jaaaaale! Abia atunci am realizat diferenta intre ele (trecerea la Ford a fost lejera, nu mi-am dat seama de multe decat dupa ce m-am urcat din nou in Matiz).
05 Iun 2007, 20:49
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2piesele la vw si renault stiu ca sunt scumpe rau
la vw nu sunt mai scumpe decat ford. si in fond daca iei o masina sh nu te duci la reprezentanta. comparati preturi la repere originale dar de la alte magazine, nu reprezentanta.
in cazul de fata si eu as merge pe mondeo. la pretul respectiv e superioara din toate puncetele de vedere celorlalte masini enumerate.
e ceva mai spatioasa, mai dotata si cu mult mai putini km decat un bmw la banii aia.
passat, nu stiu.. mie nu imi place masina aia si nu o pot recomanda. singura concluzie obiectiva e ca e mai scump passatul decat un mondeo similar.
in ciuda a ceea ce se aude prin popor, ford nu e o masina rea. in cazul tau eu zicca ar fi masina ideala.
eu am bulit oglinda la focus si mi-am luat alta noua cu tot cu incalzire si actionare elctrica (am luat toata oglinda, cu carcasa actionare , pana si suportul care o fiseaza pe geam) cu 150 de ron s aimi spui daca acelasi pret e si la vw te rog
05 Iun 2007, 20:51
Ehem...
La un Golf 4 stiu ca oglinda de pe stanga, originala, electrica si incalzita, a fost 300 EUR.
05 Iun 2007, 20:55
daca nu ma credeti va arat oferta de pret
05 Iun 2007, 20:57
Wow, 300 de euro? Ieeeeeftin dom'le, doar e VW, mashîna poporului. Ford e scuuuuump rau ce sa zic...
05 Iun 2007, 21:02
Vreti sa va mai spun, din experienta proprie ?
La un Megane Classic din 1997, kitul de curele accesorii (2 curele + 1 rola) la reprezentanta costa 200 EUR + TVA, manopera aprox. 60 EUR + TVA.
Cat e distributia la un Focus ?
05 Iun 2007, 21:03
am facut eu acum distributia 4 mil cu tot cu manopera
05 Iun 2007, 21:07
$1 scrie:$2o i-am iertat capsu ca e omu' la primele lui posturi si se mai intimpla sa nu iti dai seama .... mai ales daca nu ai faruri de semnalizare pe tastatura...
Eu i-am dat un PM nea Bogdane

...adica scuze..un pm
05 Iun 2007, 21:08
$1 scrie:$2alut. dispun de 11 000 euro si nush ce masina sa aleg. vreau sa ma duc in germania. am de ales dintre laguna , vw passat, vectra si bmw sa fie diesel.
voi ce spuneti , ma intereseaza mai ales parerile celor care au ford. am vazut pe forum ca au ceva probleme cu ele. va rog sa ma ajutati .
va salut
Laguna-simpatica confortabila,preturi cam mari la piese?
Passat-1,9 Tdi zgomotos nerafinat si brutal destul de fiabil masina solida preturi service mari
Vectra-habar nu am
BMW -la banii aia nu o sa gasesti nicodata disel (poate 318 d care e submotorizat)
parerea mea e sa te orientezi catre ceva pe benzina si masina luata din tara nu de alta dar masinile din Germania au destul de multi km .
Dintre toate as alege BMW dar pe benzina la 10.000 E se gasesc 316 sau 318 cumparate in Romania cu carte de service(deci esti cat de cat sigur de km de pe bord)
Edit:chiar ieri am vazut 318i foarte frumos la 8600e abia adus cu tot cu taxa ar iesi la 10.400e ,doar ca nu am cum sa dau Fiesta la banii astia destul de repede
06 Iun 2007, 02:31
$1 scrie:$2
@gigi: man pune si tu acolo o locatie, o masinuta sa ne cunoastem....!
@tzepelin_2007 : valabil si pentru tine....
06 Iun 2007, 14:31
salut,
ce parere aveti despre focus modelul nou 1,6 100 cp benzina ?
06 Iun 2007, 17:04
$1 scrie:$2alut,
mai baieti, no offense, completati-va si voi locatia si caracteristicile masinii pe care o conduceti si apoi va spunem si noi parerea......
06 Iun 2007, 17:29
$1 scrie:$2alut,
Daca dai un
search se umple ecranul cu topicuri !!!
spor la citit.
07 Iun 2007, 19:30
renaultul te rupe la intretinere am avut si eu si stiu, bmw sunt bune dar daca te lasa ceva tot asa peise f scumpe si in timp papa ulei toate se zice ca si din fabrica iese cu consumul asta de ulei ca e ceva normal la BMW, si vw passatul daca il iei din Germania ai sanse sa fie bunicel si sa fie facut acolo in rest ce se gaseste prin reprezentante se fac prin Ukraina etc..a luat un prieten golf 5 nou si la 3000KM sa spart blocul si cei de la vw (mecanicii)au zis neoficial ca daca e facut in tari cu traditie in biciclete ce pretentii sa aiba..dar la second de afara ai sanse sa iei ceva bun, se zice ca ar fi mai reusite Skodele cica sunt mult mai rezistente pt drumurile noastre si nu sunt pretentioase, insa eu iti recomand tot un mondeo macar incearca unul inainte sa iei vreo hotarare, bafta
08 Iun 2007, 05:09
uite....vezi aici.....poate te intereseaza.....
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=5642
09 Iun 2007, 02:34
mihai dak nu suporti oamenii care nu stiu ce vor nu mai scrie niciun mesaj. eu am cerut o parerea la niste oameni si vad ca am primit (ms tuturor)
imi plac mai multe masini si am vrut sa ma hotarasc spre una si nu am putut singur. si eu iti urez numai bine
09 Iun 2007, 02:37
alen as pune si o locatie si masinutza pe care o conduc eu dar sunt incepator cu forumu' si tre sa caut sa vad unde le pun , cand gasesc stai linistit ca le pun
10 Iun 2007, 22:58
$1 scrie:$2len as pune si o locatie si masinutza pe care o conduc eu dar sunt incepator cu forumu' si tre sa caut sa vad unde le pun , cand gasesc stai linistit ca le pun
ok....prea nelinistit nu eram, sa stii....

......du-te in susul paginii, in "profil" si acolo poti completa exact ce vrei, inclusiv poza la avatar....bafta !
10 Iun 2007, 23:15
Trebuie sa ai in vedere ce vrei sa faci cu masina

:
vrei sa te plimbi.... vw passat(consuma foarte putin, motorul de 130 cp mi se pare cel
mai bun de la vw)
vrei sa alergi in siguranta si sa traiesti fast.... bmw 320d (trb sa ai bani sa-l intretii)
vrei sa te stresezi cu zgomot interior.... R. laguna 1.9dci
vrei sa te plimbi in siguranta cu un consum mai mare decat passat.... F. mondeo! s.a.m.d.....
Bafta!
11 Iun 2007, 20:15
Eu as taia de pe lista laguna(frantuzoaica scumpa) ,bmw(scump)si vectra(vectra b numi place deloc iar c-ul este mai mult de11.000).Ramane passat si mondeo,si eu dintre cele 2 am ales,am ales mondeo...tu alegi.