Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
01 Sep 2010, 19:04
Salutare
@Ionutz, spune-mi si mie, te rog, unde ti-ai facut evacuarea? La vreo firma din capitala?
01 Sep 2010, 20:20
Salut,
Eu aici am facut-o:
http://www.pilotauto.ro/magazin/ Dar nu lucreaza prea bine.
02 Sep 2010, 07:02

Ce vrei sa spui? Mie-mi place cum ti-au lucrat dubla evacuare! Arata chiar original! Poti sa impartasesti mai multe, te rog
02 Sep 2010, 07:32
Nu mi-au placut urmatoarele: sudura nu este facuta cu electrozi din inox (ceea ce mi se pare o prostie, avand in vedere ca traseul este din inox), nu indoaie tevile bine (la coturi de 90 de grade tevile au facut cute, sectiunea de trecere ingustandu-se si aparand astfel pierderi gazodinamice destul de mari - de la 2,5" diametru se trece la o sectiune eliptica de 2x5cm in punctul cel mai ingust)
02 Sep 2010, 08:07
cam aceeasi poveste si la lucrarea mea.
02 Sep 2010, 08:58
sa nu uitam de lucrarea lui BogdanF, care stim prea bine cum scoate pe evacuarea dubla gazele.
02 Sep 2010, 09:19
Aveti cumva solutii mai bune? As vrea sa fac evacuare de ST TDCI, evacuare simpla!
02 Sep 2010, 15:58
$1 scrie:$2veti cumva solutii mai bune? As vrea sa fac evacuare de ST TDCI, evacuare simpla!
Pai tu nu vrei sa faci practic toata evacuarea, vrei doar sa ai un tips care sa arate ca evacuarea de ST TDCI nu? cauta-ti un tips care se aseamana cu cel original si il sudezi la un service.
Ionutz, nu mai vinzi masina?
02 Sep 2010, 17:37
Incerc sa o vand, dar asta nu inseamna ca nu pot sa ma bucur de ea
12 Sep 2010, 07:52
salut!
am si eu bari chele de st220...nu ma ajutati si voi cu vre-un ornament deflector ceva?
poate mai aveti pe acasa, de rezerva...etc
capcale spalatoare, ornamentele toate....deflectaorele alea.....
15 Sep 2010, 09:56
Te-am vazut ieri cand treceai prin Sema Park. Arata bine masina, de fapt seamana foarte mult cu a mea exceptand culoarea si jantele

Cum e cu 18", nu e prea dura?
15 Sep 2010, 10:01
Este destul de dura suspensia, dar daca nu acum este momentul pentru suspensie sport, atunci cand?
15 Sep 2010, 12:02
Ai uitat sa excluzi si motorul.
15 Sep 2010, 14:52
$1 scrie:$2i uitat sa excluzi si motorul.
Eu ma refeream la cum arata. De vazut nu se vede motorul in trafic

Desi se aude intr-un mare fel. Deocamdata eu raman fan declarat diesel. Din pacate in viitor cred ca ne vom putea delecta din ce in ce mai rar cu motoare de cilindree mare aspirate. Benzinarele mici (eventual dublu-) supraalimentate le inlocuiesc deja cu succes ca performante (uneori chiar le depasesc de departe), dar sunetul nu va fi niciodata acelasi.
Ionutz, iti doresc sa o stapanesti sanatos pana cand vei gasi un cumparator care nu numai sa dea banii pe ea, ci si sa fie "vrednic" de masina asta

Cred ca avem aceeasi suspensie, numai ca eu am jante pe 17". Arata foarte bine cu jantele originale de ST, dar pe drumurile noastre e greu sa le tii impecabile mai ales daca faci multi kilometri.
15 Sep 2010, 17:40
si mie imi plac masinile astea ale voastre....dar ceva elemntele de astea si pt mine nu aveti pe acasa?
17 Sep 2010, 22:55
f frumoasa masina ionutz ai facut si tu o treaba buna cu ea:Dare multi caluti sub capota imi place asta
de ce vrei sa o vinzi?
cat ai dat pe masina?si care a fost investitia pana acuma?si daca nu sunt indiscret ce lucrezi ca sa iti poti permite atatea modificari:)(sper sa nu supar cu intrebarea asta:( )
oricum ai facut o treaba f buna
09 Oct 2010, 06:49
$1 scrie:$2alutare
@Ionutz, spune-mi si mie, te rog, unde ti-ai facut evacuarea? La vreo firma din capitala?
iA VEDETI SI AICI:
http://www.tobe-esapament.ro/ro/
29 Oct 2010, 01:22
$1 scrie:$2e-am vazut ieri cand treceai prin Sema Park. Arata bine masina, de fapt seamana foarte mult cu a mea exceptand culoarea si jantele

Cum e cu 18", nu e prea dura?
+1, de fapt in cazul meu era in Poli, in fata Fac. Transporturi / FILS. Am recunoscut imediat numarul + suport numere clubford
10 Noi 2010, 14:09
EX CLUSIVISTA V6
15 Noi 2010, 22:39
Abia astept sa ma dai si pe mine o tura cu masina! Banuiesc ca nimic nu se compara cu sunetul de V6! Esti foarte norocos sa ai o astfel de masina, felicitari!
16 Noi 2010, 07:37
$1 scrie:$2X CLUSIVISTA V6

@zvony: e un mic joc de cuvinte mai sus dar are un anumit inteles...
16 Noi 2010, 07:37
Ne vedem Bogdan, ne vedem... Sper ca o sa iti placa
16 Noi 2010, 08:10
$1 scrie:$2@zvony: e un mic joc de cuvinte mai sus dar are un anumit inteles...
Stie ... stie ... este doar o mica arogantza
16 Noi 2010, 20:32
Pai si de ce nu ne spuneti si noua, ne lasati asa cu ochii in soare/ecran...
16 Noi 2010, 21:22
Masina nu mai imi apartine si astia e rai si rade de mine . . .
16 Noi 2010, 21:40
In sfarsit a raspuns si dom' director

a fost lung drumul pe E85 aseara?

PS: gata cu offtopicul

m-am oprit
PPS: sa fie intr-un ceas bun si sa vina alta mai frumoasa si mai uimitoare
20 Dec 2010, 00:58
$1 scrie:$2bia astept sa ma dai si pe mine o tura cu masina! Banuiesc ca nimic nu se compara cu sunetul de V6! Esti foarte norocos sa ai o astfel de masina, felicitari!
Salut! Poate facem schimb de experienta candva. Si eu ma bucur de o asemenea masinarie.

Nici eu nu am fost vreodata intr-un focus st. Mai schimbam opinii.
Numai bine!
20 Dec 2010, 01:21
Asteptam sa iti prezinti masina sa vedem ce si cum

(si ionutz si SilverBullet

)