Vand Ford Mondeo 2.0 Tdci 130cp Ghia- 2004
Marca/Model : Ford Mondeo
Caroserie/numar usi :4/5-Hatchback
Kilometraj : 127000-km reali.
An de fabricaţie : 2004
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 2000/ cutie de viteze 6+1;
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : XXX
Nivel de echipare : Ghia
Detalii nivel de echipare/dotări : 8airbag
Detalii nivel de siguranţă : Abs
Alte comentarii :
Preţ : 8000 eur-neg.
Numele vânzătorului :Mihai
Telefon de contact : 0722544892
Ymess: mikevtr
Service: Kit ambreaj schimbat(am fost primul care l-a schimbat- nu se umblase la el pana acum), curele accesorii schimbate, role schimbate(mai putin cea de la vibrochen), ulei motor Motul, ulei cutie Motul, Lichid frana/ambreaj, placute frana + filtre; discuri frana fata schimbate. Tot ce am schimbat a fost efectuat acum maxim 1000km, dar nu am nici atat. Pot dovedi cu acte, iar Dnul Sorin-mecanicul va poate confirma.
Masina este foarte ingrijita, dar la exterior sunt ceva zgarieturi. Este model Ghia
Dotari: Clima, geamuri electrice, xenon, spalator faruri, senzori ploaie si lumina; magazie cd-uri Sony din fabrica; jante aliaj pe 17"; scaune fata reglabil electric; tapiterie mixta piele/textil; oglinda cu efect antiorbire; proiectoare; oglinzi electrice/incalzite.
Probleme: scartaie putin pe spate la unele denivelari- bucsile de la bara stabilizatoare; dar nu troncane nimic- am inteles ca se mai intampla la mondeo; fulia la vibrochen are momente cnd se mai aude- dar nu e necesara schimbarea ei urgent.
Motivul vanzari- Casa e pe primul plan si am nevoie de bani.
Rog seriozitate.
Caroserie/numar usi :4/5-Hatchback
Kilometraj : 127000-km reali.
An de fabricaţie : 2004
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 2000/ cutie de viteze 6+1;
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : XXX
Nivel de echipare : Ghia
Detalii nivel de echipare/dotări : 8airbag
Detalii nivel de siguranţă : Abs
Alte comentarii :
Preţ : 8000 eur-neg.
Numele vânzătorului :Mihai
Telefon de contact : 0722544892
Ymess: mikevtr
Service: Kit ambreaj schimbat(am fost primul care l-a schimbat- nu se umblase la el pana acum), curele accesorii schimbate, role schimbate(mai putin cea de la vibrochen), ulei motor Motul, ulei cutie Motul, Lichid frana/ambreaj, placute frana + filtre; discuri frana fata schimbate. Tot ce am schimbat a fost efectuat acum maxim 1000km, dar nu am nici atat. Pot dovedi cu acte, iar Dnul Sorin-mecanicul va poate confirma.
Masina este foarte ingrijita, dar la exterior sunt ceva zgarieturi. Este model Ghia
Dotari: Clima, geamuri electrice, xenon, spalator faruri, senzori ploaie si lumina; magazie cd-uri Sony din fabrica; jante aliaj pe 17"; scaune fata reglabil electric; tapiterie mixta piele/textil; oglinda cu efect antiorbire; proiectoare; oglinzi electrice/incalzite.
Probleme: scartaie putin pe spate la unele denivelari- bucsile de la bara stabilizatoare; dar nu troncane nimic- am inteles ca se mai intampla la mondeo; fulia la vibrochen are momente cnd se mai aude- dar nu e necesara schimbarea ei urgent.
Motivul vanzari- Casa e pe primul plan si am nevoie de bani.
Rog seriozitate.
- mikevtr
- Ford Freak
- Maşina: Ford Mondeo/Fiesta