Discutii libere/forum

hernie inghinala

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: hernie inghinala

Mesajde cosminserbanpetru » 24 Noi 2010, 08:24

salut baieti. de ieri au inceput sa apara niste probleme :-< . treaba sta in felul urmator: in partea de jos a operatiei cred ca e o mica gaurica sau o fisura sau cinestie ce o fi, ideea e ca pe acolo mi-a iesit cam un picur, doi de sange. ieri mi s-a acumulat asa sub piele sangele si azi de dimineatza am vazut ca peste noapte a iesit :| . nu stiu ce sa fac, daca e grav sau nu. am tamponat usor cu un pansament cu apa si s-au mai vazut 2 urme mici de sange pe el, acum nimic, vad ca nu mai iese nimic. oare e normal? sa fie ceva sange ramas post operator pe acolo sau nustiuce ce nu are pe unde sa iasa? tin sa precizez ca nu am facut absolut nici un efort zilele astea de cand a aparut problema...asa din senin si nici nu ma doare nimic
cosminserbanpetru
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 1.6 tdci 2010 80kw

Mesajde Alin! » 28 Noi 2010, 12:05

Ceva noutati? Ai fost la doftor, ce zice e normal?
Focus Fanatic
White and Proud owner of Ford Focus II, 1.6 TDCi, 90 HP, Sea Gray Metalic.
Alin!
1nsane Member

Maşina: Ford Focus II 2007 1,6 TDCI 90HP

Mesajde cosminserbanpetru » 28 Noi 2010, 21:03

poi ce sa zic, sangele ala ce se vedea sub piele a iesit afara a doua zi si operatia s-a suturat la loc. acum arata destul de ok. pielea incepe sa ia culoarea normala nu mai e asa rosie, locul si pielea din jurul operatiei mai e putin amortita, dar in rest ma misc binisor :D
cosminserbanpetru
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 1.6 tdci 2010 80kw

Mesajde clauarad » 28 Noi 2010, 21:15

Sa te lamuresc un pic:
Sangele care ti-a iesit, un picur-doi, ii ceva normal, la fel cum vor fi si durerile de acum inainte. Sa nu ma intelegi gresit durerile le vei simtii atunci cand se schimba vremea.
Operatia a durat intre 35-40 minute, si in mod normal ar fi trebuie sa fii trezit in momentul in care erai pe targa, cand erai transferat din blocul operator, inspre sectia ATI. Nu ca ai fi realizat mare lucru, dar nah...procedura :D
Firele care sunt inauntru, si care nu le vezi, vor disparea mai greu decar cele care ti le-au scos deja(banuiesc). Ma gandesc ca ti-au zis ca sa faci doar dus, si sa nu folosesti sapun.
Nu iti recomand mancare care contine fasole, si/sau varza...
clauarad
Member

Maşina: Ford Focus 2012 TDCi 119 cp

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum