Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
08 Dec 2010, 22:18
salut...azi de dimineata am gasit o zgarietura,de cheie, pe toata partea dreapta a masinii...exista vreo solutie temporara pentru mascare....vreau sa i fac casco...am incercat cu creioane dar nu gasesc culoarea...este navy blue dau albastru indigo...cunoasteti vreun loc de unde pot achizitiona un creion?
08 Dec 2010, 22:42
Daca vreti sa mascati zgarietura, sa-i faceti asigurare CASCO si apoi sa deschideti dosar de dauna pentru repararea zgarieturii, asta se cheama frauda si nu este legala.
Regulamentul ClubFord zice asa:
$1 scrie:$2Membrilor le este interzisă
...
- vanzarea de obiecte, prestarea de servicii sau încurajarea la acţiuni care încalcă legea de pe teritoriul ţării unde se desfăşoară respectiva activitate;
08 Dec 2010, 23:47
creion ai idee de unde pot cumpara?
09 Dec 2010, 08:24
Creioane pentru retusare se gasesc la supermarketuri (langa mine este auchan titan si acolo am vazut eu)
Eu sincer ma indoiesc de eficienta lor. Daca zgarietura nu este pana la tabla mai degraba rezolvi cu un polish. Iar ma indoiec ca poti sa ii faci ceva sa nu vada cei de asigurare - si sa nu se vada in poze. Daca reusesti chiar nu mai merita sa mai vopsesti zona.
09 Dec 2010, 09:36
eu am luat din auchan un creion cu vopsea (gri inchis) destul de aproape de culoarea originala
acopera destul de bine zgarieturile, bineinteles ramane santul in vopsea dar nu se ma vede culoare alba de sub vopsea
la service o sa ma duc la sfantu' asteapta, pentru cateva zgarieturi astia sunt in stare sa-mi schimbe caroseria numai sa praduiasca
09 Dec 2010, 15:54
am cumparat si eu un creion ca cele care se gasesc in supermarket dar nu am nimerit culoarea...este un albastru indigo