$1 scrie:$2Cu foamea asta cred ca i-ai indepartat pe toti care mai stateau pe ganduri si mai aveau ceva incredere in produsul tau.
Parerea mea este ca cine a vrut sa se indeparteze, s-a indepartat singur. Sau a stat pe margine si a comentat cu neincredere.
$1 scrie:$2U tu esti cel care trebuie sa scoata bani din buzunar pentru dyno , de un an de zile te tot eschivezi

esti demult trecut in matricea penibilului . Asta depaseste limita bunului simt .... si ma abtin pe mai departe.
Dupa parerea mea, ai cam ratat abtinerea; ai posibilitatea sa demonstrezi teapa (sau macar intentia de inselaciune)? daca da, arata-ne si noua; daca nu, mai bine reconsidera-ti pozitia si limbajul - insulti moca un om care nu ti-a facut/spus/promis nimic. Vrei neaparat spectacol, si vrei sa-l mai si plateasca cineva?
Eu cred ca oricine este liber sa vanda ce vrea el, si sa ceara oricati bani - nu e treaba nimanui sa-l hartuiasca si sa-l frece la cap intr-una; tot omul are libertatea de a nu cumpara ceva ce nu-i place, nu-i inspira incredere sau e nejustificat de scump, dar nu cred ca se poate permite oricui sa vina si sa se amestece - numai pentru ca asa i se pune lui! - in vanzarea omului.
Pentru cine traieste cu impresia ca ma bag in seama, ca am ceva cu kevyn_str8 sau ca am interes sa sustin vanzarile lui Airfilter spicuiesc din regulament:
$1 scrie:$2e recomandă ca membrii
...
4. să posteze păreri argumentate;
5. să nu alimenteze conflictele;
...
Membrilor le este interzisă
1. folosirea de cuvinte sau expresii de natură să aducă jigniri sau ofense altor membri;
...
7. postarea unui mesaj fără legatură cu subiectul/titlul topicului (offtopic);
8. postarea mesajelor nefondate şi jignitoare care au ca scop obţinerea de reacţii puternice din partea celorlalţi membri (generatoare de flame);
...
2. Moderatorii
Moderatorii au obligaţia :
...
2. să atenueze conflictele;
3. să atenţioneze membrii când încalcă regulamentul;
...
6. să urmărească discuţiile, astfel încât să nu se îndepărteze de la subiect şi să le readucă în caz că acest lucru s-a întâmplat.
(punctul 7 bold mi se potriveste si mie: am postat
fara legatura cu subiectul/titlul topicului, motiv pentru care imi autoadministrez o mustrare publica: tare-s bulangiu!)
Airfilter: daca as fi in locul tau, mi-as sacrifica o ora sau doua sa selectez raspusurile deja scrise (intrebarile si imputarile vezi bine ca nu-s foarte multe, le tot repeta oamenii; si nici macar nu-si dau seama de repetitia!) si, cu linkurile la indemana, as raspunde rapid si fara efort fiecarui nou curios (ori carcotas).