pt domnul avocat...la cum ai postat, pareai ca te incluzi in cei care nu vor sa sustina cauza datorita indiferentei..pt ca sunt si asa oameni....si am zis in al doilea mesaj ca p cei care nu pot sa evite alimentarea in cele 3 zile, datorita faptului ca isi desfasoara serviciul cu o masina, nu ii condamna nimeni, la fel si pe cei care nu au stiut (putin probabil la cata publicitate a avut evenimenul asta)...insa p cei care nu au vrut, din diverse motive de genu..."lasa sa faca altii"..pe astia imi rezerv dreptul singur sa i cataloghez cum vreau eu...chiar folosind termenul "romanas" care te a ranit p tine si pe Mihai L, care e putin confuz in ale interpretarii unei fraze.
deci @ Mihai L....tipule, nu stiu ce e asa de neclar pt tine in ce ziceam in fraza aia

. Daca poti sa retii cateva idei...ai sa intelegi ca eu ziceam, ca protestul este in principal al tuturor soferilor care au o masina de familie si sunt nemultumiti de preturile carburantilor...si bine inteles care si vor sa aibe atitudinea asta...cine nu...eu l am numit "romanas". Excludem de aici bine inteles p cei care isi castiga painea muncind pe o masina (taximetristi, curieri, transportatori etc)...deci stimate domn...nu inteleg cum de ma includ eu in categoria "romanas" aici...dar dk vrei sa ma cataloghezi asa doar ca sa te simti mai bine....esti invitatul meu
Te rog ..dk consideri ca nu m am facut bine inteles mai zi mi ce nu intelegi, ca reiau ideile.
app...permite mi o intrebare...ai alimentat azi? dar maine sau poimaine ai de gand sa o faci?
Merci!