Cum stau cu service-ul, cum se comporta la achizitionarea masinii, la reparatiile in garantie
13 Iun 2007, 18:58
$1 scrie:$2ultumesc de raspunsuri. Distributia o am schimbata, cred ca saptamana viitoare o sa va fac o vizita sa fac revizia de 100 k si o verificare amanuntita. Pentru programari banuiesc ca sunt ok numerele de fix trecute pe prima pagina a topicului nu e asa?
Sigur ca sunt ok. Pentru programare iti recomand sa suni cu cateva zile inainte dar, daca e in scurt, ma poti suna la nr din semnatura si incercam sa rezolvam cumva.
13 Iun 2007, 19:57
Salut!
Mi s-a cam pus pata pe aer automat si un coleg de forum mi-a dat adresa asta unde am gasit un kit de instalare a aerului automat
http://www.european-parts.net/catalog/p ... cts_id=413
Intrebarea mea este: Se poate monta la voi si daca da ce influente are asupra garantiei sau daca voi puteti monta altceva dar care sa rezulte tot aer automat?.
13 Iun 2007, 20:10
Si eu sunt interesat de asta.
13 Iun 2007, 20:14
ca unul care a avut opel, a fost la dibas si i-au montat o bujie strimb (era un vectra diesel, si ca s-o dau afara a trebuit sa demontez chiulasa), imi place atitudinea celor de la csd. iti spun ce se poate si ce nu se poate face. nu mi se pare fair play sa ceri preturi. asta nu se poate vedea decit acolo, cind iti dai seama ce si cum.
la csd e cam scump, aproape 90 de roni ora (nu stiu cit e in alta parte)m dar eu dau linistit banii astia daca voi fi tratat cum am fost tratat azi...
ross-ule, domnu istrate, sorry de seat-uri... dar niste oameni ca voi le merita.
13 Iun 2007, 20:19
$1 scrie:$2alut!
Mi s-a cam pus pata pe aer automat si un coleg de forum mi-a dat adresa asta unde am gasit un kit de instalare a aerului automat
http://www.european-parts.net/catalog/p ... cts_id=413Intrebarea mea este: Se poate monta la voi si daca da ce influente are asupra garantiei sau daca voi puteti monta altceva dar care sa rezulte tot aer automat?.

Am vazut ca ai mai scris despre asta... ma interesez si iti spun.
13 Iun 2007, 20:32
Pentru nedumiritzi
iacata http://www.fordcsd.ro Ramane sa ne lamurim la fatza locului.
14 Iun 2007, 00:56
E un pas inainte... Dar cam impleticit (scrisul este incalecat..

).
14 Iun 2007, 12:34
Astazi am lasat masinuta in service. Totul a decurs ok la receptie, baietii sunt foarte amabili.
Miercuri mi s-a spus ca o voi ridica. Astept cu nerabdare
14 Iun 2007, 13:08
$1 scrie:$2

).
Probabil ca cel care facut site-ul e fan IE si nu a auzit si de FireFox. Pt ca numai pe Firefox se vede naspa.
14 Iun 2007, 13:14

).
Probabil ca cel care facut site-ul e fan IE si nu a auzit si de FireFox. Pt ca numai pe Firefox se vede naspa.
pe safari se vede ok... cam lipsa de continut, dar deh, sunt si ei la inceput.
14 Iun 2007, 13:41
ross... cateva detalii dc a costat asa mult mufa aux..... cam mult pentru montaj.......
14 Iun 2007, 13:51
$1 scrie:$2oss... cateva detalii dc a costat asa mult mufa aux..... cam mult pentru montaj.......
pai mufa vreo 70 de roni, juma de ora de manopera la 90 de roni ora... cam asta a fost... si mie mi s-a parut cam scumput, dare dupa ce am dat 1249 de roni pe ipod...
14 Iun 2007, 13:52
partea proasta e ca la mine a fost muult mai mult....din acest motiv vreau sa stiu dc?
14 Iun 2007, 13:53
$1 scrie:$2artea proasta e ca la mine a fost muult mai mult....din acest motiv vreau sa stiu dc?
tot la csd?
14 Iun 2007, 13:56
buburuza rosie... de care ziceai tu..... ca ai vz a fost la ei pt rep aripa si am zis sa pun si mufa:)
14 Iun 2007, 14:00
si la tine cit a fost mufa? ca mie tot una de fiesta mi-au pus, au zis ca e mai zdravana decit cea de focus, pe care oricum nu o aveau.
14 Iun 2007, 14:01
momentan vreau sa aflu ce si cum..... si pe urma vedem si cu pretul
14 Iun 2007, 15:22
Cam scumpa ora de manopera?Si pana la urma cat costa mufa aia auxiliara?Se poate lua separat?:)
14 Iun 2007, 18:16
$1 scrie:$2omentan vreau sa aflu ce si cum..... si pe urma vedem si cu pretul

Hai ca acum am lamurit problema cu mufa aia. Electricianul a trecut pe comanda toate operatiile facute de el si s-a creat confuzie. Pretul pentru montat mufa auxiliara este de 120 ron pentru toata lumea. Pentru cei cu autocolant -10%.
Iti multumim ca ai scris si am gasit problema. Acum trebuie sa vedem cum facem sa iti dam diferenta de bani inapoi fara sa te deranjam prea mult.
A fost agitatie mare dimineata.... ne cerem scuze... sau ar mai exista o explicatie... Receptionerul a vrut sa o mai vada pe domnisoara
14 Iun 2007, 18:17
E doar o versiune de inceput, o proba. Asta e si motivul pt care nu l-am anuntat pe forum... O sa il schimbam curand
14 Iun 2007, 18:25
nasol cu domnisoara ca o sa vin eu

saptamana viitoare pentru factura..... e bine ca s-a rezolvat, am auzit ca masina a iesit perfect.... asa ca felicitari la mecanici

si nu numai
14 Iun 2007, 18:26
$1 scrie:$2..
Hai ca acum am lamurit problema cu mufa aia. Electricianul a trecut pe comanda toate operatiile facute de el si s-a creat confuzie. Pretul pentru montat mufa auxiliara este de 120 ron pentru toata lumea. Pentru cei cu autocolant -10%...

Da' daca vin cu doua autocolante mai scazi din pret???
Sa nu-mi spui acum ca -10 si cu -10 fac 20...
14 Iun 2007, 18:37
$1 scrie:$2..
Hai ca acum am lamurit problema cu mufa aia. Electricianul a trecut pe comanda toate operatiile facute de el si s-a creat confuzie. Pretul pentru montat mufa auxiliara este de 120 ron pentru toata lumea. Pentru cei cu autocolant -10%...

Da' daca vin cu doua autocolante mai scazi din pret???
Sa nu-mi spui acum ca -10 si cu -10 fac 20...

Tare faza...
14 Iun 2007, 19:32
pai lipeste pe totata masina autocolante si iei gratis!
14 Iun 2007, 20:06
Ba de fapt or sa trebuiasca ei sa -i dea bani, daca iese cu minus
15 Iun 2007, 14:24
@ross: se pare ca s-au terminat mufele AUX. Azi trebuia sa rezolv o alta problema si doream si mufa AUX. Am reprogramat, dar era tare bine sa o am in weekend
15 Iun 2007, 14:30
tu erai cu fusion-ul?
in cateva zile rezolvam
15 Iun 2007, 14:42
ok , astept nu este nici o problema
19 Iun 2007, 13:33
azi am fost si eu prin pipera la csd ptr o diagnoza ptr ca se aprindea martorul de bujii; s-a rezolvat f repede fiind vorba de un contact imperfect la senzorul de detonatie; costuri: 1 ora de manopera adica 850000 iar cu 10% reducere membru CLUBFORD prin amabilitatea colegului nostru ross-MIHAI am iesit la 770000; pentru toti cei interesati recomand cu caldura acest service ptr ca mi-a lasat o impresie ff buna: nu e deloc aglomerat( fiind la inceput) si tot personalul e ff amabil si priceput; am asteptat f putin pina a fost gata diagnoza si restul, service-ul in sine e f curat si dotat(scule noi) si poti discuta toate detaliile tehnice cu seful de service si restul baietilor deci ptr cine are nevoie de un service ca in Germania - aici e!
19 Iun 2007, 15:58
si de cand se pot monta mufele auxiliare?ma bate si pe mine un gand